4. marraskuuta 2016

Valkoinen joulu!

Unelmoin valkoisesta joulusta, joten tiedätte tämän täällä tanssivan riemusta ensimmäisten lumihiutaleiden leijaillessa maahan. Kasvihuoneen liepeille tuli ihan joulutunnelma lumisateen löytäessä Keski-Suomeen.

Hmm....jouluhulluko - varmasti! Minusta on ihanaa  fiilistellä lumella ja talvella. Saattaa olla, että mies kotona joskus saattaa kohottaa kulmakarvojaan - The perinteiseen tapaan. Tämä tarkoittanee sitä, että hän tietää villin joulukauden tällä äiti-ihmisellä alkaneen. 

Tunnustan - olen kyllä aina tilaisuuden tullessa kyykkimässä havukasassa takapuoli pystyssä, saatan nojailla kotikuusen vierellä onnellisena omenoideni kanssa tai antaa pölläkkää sammalesäkilleni.  Koominen olen varmasti, jos tästä voisi lähettää livekuvaa kuolisitte naurusta ;).

Kirpakan kaunista viikonloppua sinne! Toivottavasti tänä vuonna olisi valkoinen joulu.

Ilona

Arvonnatkin on suoritettu  - kalenterit ja kirja olisivat pian matkalla voittajille :).

Haaveilu ja unelmointi kolahti heti - niitähän voisin merkkailla kalenteriin: pikku remontteja, tuunailuja, ideoita, yhdessäolon hetkiä ja vaikka mitä. Jospa tulisivat toteututuiksi, kun olisivat kirjattuna :)
Ja Pate


Meillä olisi niin paikka myös kirjahyllyn paraatipaikalla!
Eija

5 kommenttia:

 1. Onnea arvonnan voittajalle ja oikein ihanaa joulufiilistely viikonloppua sinulle ihana Ilona <3

  VastaaPoista
 2. Valkoista joulua toivon tänne Lounais-Suomeenkin...;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat kasvihuoneesta, on niin tunnelmalliset, toivottavasti tulee valkea joulu :)

  VastaaPoista
 4. Itselläkin nousi joulufiilis kattoon kun lumi satoi maahan <3 Toivotaan, että tänä vuonna lumi pysyisi maassa ja saisimme nauttia valkeasta joulusta :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Wuhuu!!! Onnenpäivä <3
  Laitan sähköpostia tulemaan:)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!