17. marraskuuta 2016

Arkinen kaaos!
 Oikeasti meidän kotiviikko on ihan kaaos. Kotona odottaa pyykkivuori, eteisessä kenkäkaaos ja yläkerrassa musiikki raikaa. Meillä syödään einesruokaa ainakin kaksi kertaa viikossa - en siis saa superäiti titteliä tänäänkään ;). Olen miettinyt asiaa monta kertaa ja aina tullut samaan tulokseen - en kuluta aikaa yhtään enempää siivotakseni aina tai ottamalla huonoa omaatuntoa kodinhengettären kadotessa arkena.
 
Lapsi on jo niin iso, että kasvaa aivan juuri pääni yläpuolelle - pipo päässä on jo sitä. Varastan siis hetken hänen elämästään aina kun se vain on mahdollista - sipaisen hänen olkapäätä aina ohi mennessäni. Nauru tarttuu ihan väkisin tämän kolmikon puuhia seuratessa - antaa siis pyykkivuoren kasvaa rauhassa!
 
-Ilona-
Ps. meillä ei siivota siis tänäänkään ;)

14 kommenttia:

 1. Oikein! <3 Ihana postaus! Ei meilläkään siivotatänään! Nautitaan tästä hetkestä! Mukavaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Nautitaan ja sytytellään kynttilät, niiden valossa näyttää kaikki kauniille. Leppoisia viikonlopun päiviä sinne teille Loimaan suuntaan ;)

   Poista
 2. Kuulostaa just niin hyvältä, ei siivota meilläkään!! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kumottu kaikki rätin pyörityksen suunnitelmat ;)

   Poista
 3. Noinhan sitä pittääkin olla ja tehdä...vaan ne pakolliset. Siivota voi sitten joku muu päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna, tai ylihuomenna ja kiikkerässä tapauksessa ensi viikolla <3

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja tarina vei mennessään ♥ älä murehdi siivouksista ♥ kotisi on kaunis ♥ mukavaa viikonloppua koko perheelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena kenkävuorien keskeltä - kynttilän valossa nekin tavallaan ovat kauniita ;)

   Poista
 5. Anna kaikkien vuorien olla ihan rauhassa, nauti kasvavasta lapsesta. Pian ne lentävät pesästä, sitten on aika siivota vuoret, ainakin madaltaa ne.

  VastaaPoista
 6. Minä olen viime aikoina ollut ihan hirveän laiska siivoamaan. Imuroida silti on pakko vähän väliä, kun kaksi koiraa ja neljä kissaa kummasti karvaavat kaikki nurkat! Ja sohvatkin, kun kissat niissä nukkuvat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin nelijalkainen kantaa lenkiltä kuorman hiekkaa mukanaan sisälle - salaa yrittää livahtaa sänkyyn aina silmän välttäessä ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!