12. joulukuuta 2017

Kauneutta ihan kaikkialla!

💖💖💖

Sininen hämärä ja taivaalta tuiskunnut lumi on tehnyt kaiken kauniiksi. Lyhdytkin näyttävät nyt kauniimmalle - mekin aivan varmasti lumen voimalla ;). Välillä myönnän olevani hidas päivitysten kanssa, mutta ajattelen usein kuulumisten kertomista. Töissä on tällä hetkellä vuoden kiireisin aika ainakin heti kesän jälkeen. Olen melko ihastunut moneen kotiin ja ihanaan mökkiin juuri tällä hetkellä. Jokaisen matkan takana on jännittäviä hetkiä. Huomenna suunnistan pohjoiseen lumisateen läpi. Aina on ihana lähteä töihin, mutta aivan ihana on myös palata kotiin.

 
Eilen palatessani töistä odotti tämä punatukka minua takaisin kotiin. Kyllä, sorrun aina ostamaan herkkuja tuomiseksi ystävälleni. En ole edes yrittänyt olla heltymättä tuon katseen edessä. Hurjaa, Neilikka on jo kymmenen - nyt tuntuu sille, että se elää oman elämänsä parasta aikaa. Punaturkki nukkuu pitkään, rakastaa lunta ja herkuttelee tietysti. Illalla ruskeakuonoinen kiipeää sohvalle hellittäväksi ja sen jälkeen yläkertaan oman sänkyyn nukkumaan. Meillä kuorsaa vain koira, mutta se jo tässä iässä hänelle sallittakoon ;).
 
-Ilona-
 
Ps. Ihana arvonta on suoritettu ja joulukakku valmistuu voittajalle siellä, missä onnellisia kakkuja tehdään. Kotileipomo Happy Cakes tekee ihanimman joulukakun Alise Marjalle. Laittaisitko minulle viestiä ilona.pietilainen@hotmail.fi.
 
Anonyymi11. marraskuuta 2017 klo 9.26
Upeita kuvia! Makea maistuisi tulevaan jouluun ja syntymäpäivään. AliceMarja

10 kommenttia:

 1. Neilikka on niin suloinen.
  Onnea arvonnan voittajalle ja kivaa tiistai-iltaa sinulle Ilona ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen päivän täyttävä punatukka - ❤️ Samoin sinne Outi - joulukuun kauneutta :)

   Poista
 2. Niin täydellinen havukranssi ja luminen lyhty! Kiitos kalenterista, jonka tilasin! Oli todella huikea kuvineen ja tuoksuineen! Iloista joulunaikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - suklaalle tuoksuvaa tulevaa vuotta :)

   Poista
 3. Anova katse, itsekin heltyisin. Ihana luminen turkki.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!