22. joulukuuta 2017

Uusi koti ja ihana joulu!


 
Uusi koti nököttää kotikaupungissa korkealla mäellä. Välillä pysähdyn katselemaan tuttua maisemaa, joka näyttää kuitenkin jokaisena päivänä erilaiselle. Pihasta avautuu näkymä kaupunkiin ja taas toisaalta metsiin ja järvelle. Viikonlopun metsäretkien jälkeen huomasin kodin ulkomaaleissa olevan jotain samaa kuin ympäröivässä luonnossakin. Lumen vaaleus on pysähtynyt seinille, musta sävy on epäilemättä hiilestä ja sokkelin harmaus on aivan varmasti tullut lampaantaljoista tai vanhojen hirsien harmaudesta. Huomaatteko saman kuin minäkin ;). On tietysti mahdollista, että minulla on melko vilkas mielikuvituskin - myönnetään.
 
Tähän saakka pääseminen on ollut meille rakentajarajuille pinnistys ja välillä ponnistuskin. Hymyltä ei tämä välillä väsähtänyt rakentaja voinut välttyä lukiessaan Teknokselta lähetetyn "maalipurkin" tuoteselostetta, jonka sisälle oli kätketty suklaata. Tämä auttaa kyllä pinnistelemään rakennuksen kanssa. Kyllä suklaapurkillisessa vain on voimaa ;).
 
Joulunajan namupalat
 
Erinomaisen helppokäyttöinen maalarin apuaine, joka oikein annosteltuna tuo ilon puseroon ja vauhtia rattaisiin. Tuote on tarkoitettu erityisesti tunnelman tiivistämiseen hämärissä olosuhteissa kylmänä vuodenaikana.
 
Ainekset: sokeri, kaakaomassa, kovetettu kasvirasva, rasvainen maitojauhe, kasvisrasva, kaakaovoi, heraproteiini, emulgointiaine, soijalesitiini, suola, aromi: vanilliini. Gluteeniton, saattaa sisältää pähkinää. Valmistettu Suomessa.
 
Esikäsittely: Voidaan käyttää ilman pohjustetta. Kohteelta silotetaan juonteet ja rasituksen aiheuttamat vauriot. Vaikeissa tapauksissa voidaan käyttää sopivaksi todettua liuotinainetta.
 
Käyttö: Komponentit kuoritaan yksitellen kuivakalvoista. Sullotaan kohteeseen kourakaupalla siten, että huokoset ja kolot täyttyvät. Suuremmat kuopat täytetään useaan kertaan. Kohteen on oltava pehmeä, kostea ja vähintään 1 vuotta vanha.
 
Sulamisaika: Imutehosta riippuen. Käyttö voidaan uusia välittömästi edellisen komponentin sulettua.
 
Varoitus: Estettävä höyryn leviäminen työpaikan ilmaan, järjestettävä tehokas ilmanvaihto tai muutoin huolehdittava aineen yleisestä levityksestä.
 
Työvälineiden pesu: Pestään vedellä ja harjalla viimeistään illalla.
 
Lisätietoja: Teknos Oy, puh.(09) 506091
 
 
No, mutta ajattelin käyttää koko tämän maalipurkillisen suklaata juuri edellisen ohjeen tavoin.  Heti joulun jälkeen meidän raksalla kannetaan levyjä sisälle ja heilutetaan ehkä niitä pensseleitäkin ;)
 
Hymyjä ja ihaninta Joulua sinne!
 
Ilona


 
Meidän kodin ulkomaalikartta on tallennettu tänne.

4 kommenttia:

Ihanaa olisi lukea viestisi!