28. maaliskuuta 2018

Loppusanat
Tänään kirjoitan ensi vuoden joulukirjan loppusanat sen viimeiselle sivulle. Hienoa allekirjoittaa oma nimi tämän kirjan loppuun. Sivujen retkillä on ollut jäätävän kylmää ja uskomattoman kaunista. Pakkasmittarin kohotessa kohti kolmeakymmentä astetta on kahvimaito mennyt ikijäähän, kameran akku kulunut hurjan nopeasti ja joidenkin parta jäätynyt kirjaimellisesti hileeseen ;)

Kirjaan mahtuu sivuja 198 - luvassa on uskomaton matka Jouluun. Tämän kirjan kuvia kuvatessani lupasin itselleni toteuttaa yhden unelmani. Unelmani toteutuu jo viikonloppuna. Pakkaan reppuuni kameran, termospullon ja toppahousut. Minun retkitoverini kuvaavat liikkuvaa kuvaa - minä yritän pysyä tämän joukon tallentajana. Sielläkin minne olen menossa on jäätävän kylmää ja kaunista. 

Tiesittekö, että yksi toteutunut unelma voi olla lumihangessa tarpomista, jäätymistä ja hyytävää tuulta. En sitä oikeastaan ole aikaisemmin ajatellut niin tarkkaan, mutta kyllä vain meidän talvinen satumaa on kaunis!


Nähdään siellä pohjoiseen päin nousevalla tiellä, Ilona
6 kommenttia:

 1. Oi ihanuus ♥ kahtena jouluna olen saanut kauniin kirjasi joululahjaksi ja tiedän, että saan sen ensi joulunakin ♥ Sinä ja kauniit kirjasi ratkaisivat meidän perheen joululahjaongelman, tiedän saavani toivotun lahjan ♥ Kauniit, sydämenmuotoiset Kiitokseni Sinulle Ihanainen Ilona ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - niin odotan, mitä tunnet luettuasi kirjan <3

   Poista
 2. Kahvimaito ikijäässä? Missä se säilytetään niin ettei se sula? Ikijää on sulamaton, esimerkiksi maastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tarkoittaa juuri sitä - maastossa jäähän mennyttä kahvimaitoa, joka ei enää sula. Usein näin käy paukkupakkasilla retkimaidoille. Silloin se ei enää sula kahviin
   käytettäväksi :)

   Poista
 3. Taas on tulossa yksi vuoden kauneimmista kirjoista <3
  Ihanaa retkeä ja pääsiäisviikkoa sinulle Ilona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Outi sinne - retkestä tulee ihan mahtava. Ihania pääsiäisen päiviä sinne!

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!