13. maaliskuuta 2018

Tapettivalintoja ja rakennuskavereita


Sisustajan unelmahetket tai sitten vaikeimmat hetket ovat juuri nyt meneillään. Oikeasti meidän matkalaukkujen pitäisi muuttaa uuteen kotiin jo kuukauden päästä. Epäilemättä muutossa tulee kiire. Varsinkin sisustuspäättäjän muuttaessa jatkuvasti mieltään - voin tunnustaa olevani todellinen tuuliviiri. Joka tapauksessa on aivan huikea tunne muuttaa uuteen kotiin ja paikkaan.

Viikonloput kuluu tällä hetkellä rakennuksilla maalaamassa ja touhuamassa. Neilikka löytää nukkumapaikkansa yleensä purukasasta - yhtään ei haittaa vaikka täkki olisi vieressä sitä varten. Evääksi punaturkille on yleensä lihapullia, niiden avulla jaksaa taas tarkkailla tilannetta ;). Nyt kodissa on kaikki tapettiseinät valmiina ja tässä valinnoista muutama. Oleskelutiloihin ja makkariin valitsin Värisilmän kautta Sence of silence - malliston Nocturne - tapettia. Meille sävyiksi valikoitui 6334 sekä 6333.  Työhuoneen seinältä löytyy jotain ihan muuta ja siitä sujautan kuvia hetken päästä.

Olisin voinut ottaa  Nocturne - tapettia vihreän sävyisenäkin, mutta pelkään kyllästyväni liian sävykkäisiin tiloihin. Tapettiseiniä on rauhoitettu Teknoksen Bioran sävyllä T1760. Jännittävää nähdä, mille täällä näyttää muutaman viikon päästä. Keittiönkalusteet ja ovetkin ovat jo paikalla asennusta varten.


Touhukasta tiistaita teille sinne, Ilona

9 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit tapetit olet valinnut <3 Teidän kodista tulee niin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Elisa, niin jännäsin - mille näyttää :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää ja mikä siinnä onkaan, että nuo purukasat viehättävät eläimiä. Sama juttu oli kun itse rakensin niin koira asetteli aina itsensä niihin. Tsemppiä viime metreihin ennen muuttoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, juuri mietin samaa, puruja on sitten kaikkialla. Nyt rupeaa olemaan jo rakennuksen loppumetrit, jännittää ihan lopputulos ;)

   Poista
 4. Hei Ilona! Tulee kyllä aivan ihana talo. Koska saadaan kuvia siitä golvabian laatasta eteisessä? Innolla jään odottamaan. Mukavaa kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtilaatta onkin tulossa juuri tuolle kohtaa, missä Neilikka huilailee :)

   Poista
 5. Kyllä näyttää jo nyt kauniilta<3
  Tapettien valinta on kivaa, mutta vaikeaa, ainakin minulle. Mieltynys vaihtui tuon tuosta ja nyt jo voisin olkkarin tapetoida uusiksi. Näin se naisen mieli vaihtelee:)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!