8. huhtikuuta 2018

Lasikuistilla


Yksi uuden kodin nurkka on valmis tai ainakin melkein. Luulen, että tämä paikka on tulevaisuudessa meidän kodin kulutetuin huone. Aurinko lämmittää kuistia ihanasti jo aamulla. Suunnitelmissa on hankkia tänne sohva, jonka syliin voi kiivetä fiilistelemään.

Musta seinä on alun perin ulkoseinä. Se jäi paikalleen viime hetken muutosten vuoksi. Lasikuisti ikään kuin tupsahti ylimääräisenä talon kylkeen. Seinän maalasin kolmeen kertaan Teknoksen Bioralla, sävyllä T1767 (musta). Seinän vieressä tuli heti ryhdikäs olo ;). 

Omassa kodissa halusin käyttää aitoja asioita, siksi meidän katot ja listatkin ovat puuta. Kookkaat Kinos- listat ovat osa sisustusta. Hieman jännitin valintaa, mutta nyt ne toimivat minusta ikkunoiden kruunuina. Verhoja ei meille näillä näkymin tule, en hennoisi peittää listoja niiden alle. Siparilalta tuli meidän kodin paneelikatotkin, koko talossa sitä taitaa olla useampi sata metriä.

Nyt vasta paljastuu totuus valintojen onnistumisesta ja sävyjen toisiinsa sopimisesta. On niitä kyllä vatkattukin ;). Lattia on Pukkilan Urban- laatta ja tapetti Sence of Silence. Tapetin tilasin Värisilmän verkkokaupasta.

Hauskaa huomata, että musta on vallannut tilaa valkoisuudelta. Värisuora kulkee läpi kodin, välillä vahvempana  ja välillä rauhallisempana.

Nyt livahdan takaisin hommiin. Mietin jo, miten ihanaa onkaan ottaa päiväunet auringon lämmittämällä lasikuistilla.

Ilona

7 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt ja kokonaisuus, puu on parasta.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana tila mikä antaa paljon mahdollisuuksia vuodenaikojen mukaan ♥ Minä odottelen että tuo valkoinen aine tuolla ulkona katoaisi pois suurine kinoksineen ja pääsisin laittamaan terassia ja pihaa uudessa kodissa ♥ Tsemppiä talo projektiin, hyvälle näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on ihanat puuhat edessä. Täällä puutarha on vielä kaukainen ajatus, mutta sitten joskus :)

   Poista
 3. Puu on pintana ehdoton suosikkini. Upealta näyttää kuistilla ja kyllä, tuonne pitää saada se sohva!

  VastaaPoista
 4. Hei Ilona! Tuuleekohan milloin kuvia tilasta johon tulee ne stars laatat? Innolla jään odottelemaan. Teille tulee mahtava koti. Hyvää kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vähän jäljellä ennen tähtilaattojen asennusta, itsekkin odotan jo innolla. Aurinkoa kevääseen :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!