3. kesäkuuta 2018

Töissä vai vapaalla


Viime viikko hujahti kuvatessa juuri tänne syntynyttä, lapsia ja valmistuvia. Tulevana viikonloppuna kamera siirtyy häihin ja kastejuhliin. Siinä välissä kuvaan ihanaan projektiin kukkia, kimppuja ja fiiliksiä sekä poikkean ihanassa kasvihuoneessa. On totta, etten aina ole varma onko vapaapäivä vai työpäivä. Huomaan iltaisin muistikortin olevan täynnä - jossa mahtuu lymyilemään kuitenkin 6000 kuvaa. Täällä kuvataan varmasti joka päivä :).

Kaikki on juuri nyt superkaunista, jos ei oman pihan multakasoja lasketa :). Huomaan nauravani melko paljon, ei kai muuta voi tehdä upotessaan metsäkuvauksessa kuraliejuun tai horjahtaessaan kahlatessaan järvessä. Hymyä ei voi välttää saadessaan kuvata ihan pieniä tai nuoria, joilla kaikki on edessä. Hääparin ikuistaminen tai nimen saajan siunaus on valtavan hieno tallentaa kuvaksi. Oikeastaan ei ole mitä hetkeä, mikä ei olisi valtavan kaunis työssä tai vapaalla.

Ihania hetkiä tulevaan viikkoon, 
Ilona

6 kommenttia:

 1. Kirjoitat niin kauniisti elämästä ja näet niin paljon kaunista ympärilläsi. Kiitos tämän kaiken välittämisestä meille lukijoillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos - kauneutta on tosiaan kaikkialla ja kaikissa. Kameran takaa se näkyy itsellekin selvemmin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, luonto näyttää parhaat puolensa juuri nyt :)

   Poista
 3. Ja sinun kuvasi ovat niiiiiin ihania 💞

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!