25. kesäkuuta 2018

LomaVielä ei aivot ole sisäistäneet, että on loma-aamu. Sisäinen kello kilkuttaa hereille jo aamutuimaan.  Sateen uhatessa viikonloppuna lomasuunnitelmia päätin nostaa aurinkovarjon olkkariin ja vetäytyä sohvan syliin sen alle. Melkein pystyy kuvittelemaan itsensä lämpöön ja aurinkoon. Sateen lomassa pellolla juoksennellessani oli ihan paras kesäfiilis. Voisiko olla kuitenkin niin, että loma on olotila. Toivon pysyväni tässä ajatuksessa vaikka sitten koko loman ajan sataisikin. 

Ihan kohta meidän ryhmärämä Neilikka muukaan lukien matkaa kohti pohjoista ja mäkäräisiä. Voi, olla ettei se kuulosta kovinkaan glamourrikkaalle, mutta minulle se on sitä. Viikon Lapin kierros on aivan kuplivan jännittävä. Yksi unelmista toteutuu erämaan syövereissä karhukuvauksen merkeissä. Voi, miten jännittää, pelottaa ja samalla tuntuu aivan hurjan hienolle. Täällä olen jo valmiina hyttyslakki päässä kohti uusia seikkailuja.

Nähdään siis pohjoiseen vievän tien varrella,
Ilona


6 kommenttia:

 1. Oikein rattoisaa ja luontorikasta lomaa teille toivottelen!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa lomaa teidän koko perheelle. Tuota mantraa hoen tänä kesänä kun loma alkaa...loma on mielentila <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, vähän villille tuntuu olo porojen henkäillessä ihan kasvojen edessä. Tänään riippusillalla keikkumassa ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!