6. heinäkuuta 2018

Mustat väliovet

Vihdoin viimeiset listat alkavat olla paikoillaan. Unelmoimani mustat väliovet tekivät heti ryhtiä huoneisiin. Mustiin välioviin päädyin yhtenä iltana selatessani tanskalaista sisustuslehteä. Miten rytmikkäästi ne johdattelevatkaan tulijaa tilasta toiseen. Meidän kodissa on melkoinen määrä näkymiä. Eteisestä avautuvat pariovet aulaan - sen jälkeen ovi kodinhoitohuoneeseen sekä pesuhuoneeseen. Näihin oviin halusin satiinilasit jo pelkän puhtaanapidon vuoksi. Malli on perinteinen, ehkä jonkun mielestä tavallinenkin. Tässä juttu on kuitenkin se väri. Sattuneesta syystä olen myös ihastunut perusruutuun, selkeää ja rytmikästä ;). Juuri nyt en osaa kuvitella näiden tilalle valkoisia väliovia.

Makuuhuoneen ovissa päädyimme äänieristysoviin ihan vain meidän yöunien vuoksi ;) Teinielämä kun ei tahdo loppua vanhempien kellahtaessa unten maille. Sama massiivipeilioven malli johtaa myös työhuoneeseen ja vessaan. Saunan oveksi valikoitui melko linjakas savulasinen Savu-ovi. Eleetön ovi terästäytyi koko oven mittaisella kahvaosalla.

Meidän ovimalli on Craft 105. Kaikki väliovet tuli tontille toimitettuina siistissä nipussa. 

Postaus on tehty yhteistyössä Jeld-Wenin kanssa.

Kaupallinen yhteistyö: https://www.jeld-wen.fi/ - tuotteista on saatu alennusta yhteistyön merkeissä.

"JELD-WENin Craft-massiivipeiliovet ovat Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita."
- JELD- WEN-Ilona

7 kommenttia:

 1. Ensin ajattelin etten maalais mustaksi. Mutta nyt kun katson kuvia, nuo ovet ovat
  hyvän näköiset sekä karmit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin pehmeä väri, vaikka itsekin ajattelin ensin toisin :)

   Poista
 2. Upealta näyttää ja kuten sanoit, tuovat ryhtiä sisustukseen. Ihanat <3
  Mukavaa viikonloppua Ilona <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunista ja tyylikästä. Ihanat kuvat! oikein mukavia päiviä teille koko perheelle tuossa ihanassa, unelmien talossanne♥

  VastaaPoista
 4. Totta puhut, tummat ovet tuo ryhtiä. Meillä ois kohta vuorossa ovien valinnat ja tiedä yhtään mitä päättää. Vaihtoehtoja on yllättävän paljon.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!