24. heinäkuuta 2018

Terassilla, kuistilla, patiolla, pisarassa ;)Meillä saunotaan joka päivä - sen nyt vain on vakio. Näin on ollut aina ja tulee varmasti aina oleva - stressikäyrä kohoaa heti, jos ei saunan kiukaalle suhahda illalla vesi. Uuden kodin saunasta ovi johtaa lasikuistille ja siitä suoraan terassille, jossa on uusi rakkauteni Drop-allas. 

Turhamaisena naisena ihastuin ensin tietenkin altaan ulkonäköön. Pisaran muotoinen allas on minusta kaunis ja linjakas. Meillä allas on upotettu suurten kivien syliin ja verhoiltu lehtikuusella, jonka pitäisi harmaantua sään armoilla. Sähköllä lämmitettävä vesi on aina valmiina polskutteluun. Saunapäivä on meillä nyt jokaisena päivänä myös paljupäivä.

Drop kokoaa meidän kuistin kotikylpyläksi. Näinä lämpiminä kesäiltoina sen poreissa on ihan paras hetki rentoutua. Ystävien kanssa sitä testataan tulen loimutellessa kohti iltataivasta. Neilikan uusi tehtävä on valvoa poreilijoita. Leijonaksi itseään luuleva koiruus villiintyy aina huomatessaan terassin oven olevan auki. Voin vilpittömästi suositella pisaraa, joka nyt vain tuo arkeen hieman glamouria ;)


Pirskahdellaan, Ilona

Altaan alle pohjustetaan routimaton alusta. Paikalleen allas nousee muutaman miehen voimalla. Altaan voi upottaa terassiin tai verhoilla sen omaan terassialueeseen sopivalla materiaalilla. Veden lämpö on säädettävissä. Sähkökäyttöistä allasta varten tarvitaan oma syöttökaapeli ja vedelle poisto. Asennus valmiille paikalle tapahtuu muutamassa tunnissa.
6 kommenttia:

 1. Tuo teidän terassi on vaan niin hieno. Huoh. Tulen ja veden yhdistelmä lumoaa aina, ja ymmärrän hyvin miksi sauna kutsuu joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, ihan lempparipaikkoja. Tulen ääressä tulee varmasti istuttua syyshämärilläkin.

   Poista
 2. Ihania tunnelmakuvia. Kyllä tuolla kelpaisi aikaa viettää ja altaassa köllötellä.
  Ihanaa viikkoa Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, ihan paras paikka kodissa juuri nyt. Ihanaa viikkoa täältä sinne, Ilona

   Poista
 3. Oijoijoi,kaunista on.Teillä sisustus muuttunut selvästi modernimpaan suuntaan.Mustaa ja selkeitä linjoja.Tykkään kovasti!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, talo on tainnut muuttaa sisustuksen suuntaa. Musta on minustakin juuri sopiva särmittäjä ;) Ilona

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!