12. tammikuuta 2019

Keittiössä
Voi, nyt se sisustuskärpänen nostaa jälleen päätään ja voimakkaasti. Joka vuosi sama juttu, joulukoristeiden kadottua kodista on naisen tehtävä - mitä naisen on tehtävä. Ihan sama, vaikka lupaisin - etten tänä vuonna hurahda mihinkään uuteen tai ainakaan vedä sohvaa nurkasta toiseen niin usein.

Pyhät lupaukset on tehty rikottaviksi, eikö vain ;). Huomaatteko, miten meidän keittiön nurkka onkaan ollut tyhjä ennen sinne sujahtanutta hyllyä. Valmista hyllyä paikalle löytynyt, joten mies tyynnytteli sisustusintoisen vaimonsa itse tehdyllä versiolla. Melkein taisin ottaa haarahyppyjä asennuksen ollessa käynnissä.  Omat kipot ja kupitkin näyttävät ihan uudelle. Nyt vain yritän olla sisustamatta enempää. Vaikkakin olisi ihana saada tiskialtaan yläpuolelle saman sarjan hylly tai ehkä kaksi ;).

Sisustusterkuin, Ilona


5 kommenttia:

 1. Tosi kauniit hyllyt! Ei muuta kun mies takaisin nikkaroimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tässä mietin - mikä olisi paras syy uusille hyllyille. Syntymäpäivätkin ovat vasta kesällä, mutta jos vaikka vetoaisi tulevaan ystäväinpäivään ;)

   Poista
 2. Kauniit hyllyt ja kiva idea tuo kulman hyväksikäyttö!
  Täytyyhän naisten nyt välillä vähän mööbliseerata 😁
  Mieli pysyy virkeänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, aina on voimaa siirtää sohva nurkasta toiseen - vaikka yhdellä kädellä ;)

   Poista
 3. Haha,ja mitä enemmän yrittää kieltäytyä jostain niin sitä enemmän se nostaa päätään.Sanoo Mamma, joka on lankalaihiksella:D

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!