29. tammikuuta 2019

Keskellä elokuvaa
Sunnuntai oli keskellä elokuvaa, toki raikuvaa pakkastakin - mutta tiedättekö tässä seurassa ei tuntunut sille. Uskomatonta, miten Datsun kiiti keskellä lumista maisemaa. Nauru pirskahteli ilmassa, voitte kuvitella - mille tuntuu maata tuolla lumihangessa hurjapäiden karautellessa ohi karvalakki päässä viuhuen. 

Matka alkoi pakkasilla ja päätyi kultaseppä Sannalle. En lakkaa ihailemasta, miten lusikat hänen käsissään taipuvat sormuksiksi. Paja itsessään on aarteita täynnä. Sormuksille aihioita on sadoittain. Jos haluat itsellesi jotain aitoa, herkkää ja äärettömän taidokasta niin ehdottomasti suosittelen kilauttamaan Sannalle. Elokuvan lopuksi rakkauden sinettien taitaja lupasi antaa teille kihla- ja hääpareille 15% alennuksen sormuksista koodilla Ilona.

“Jos vois saada jokaisen rakkauden hiukkasen

talteen tästä maailmasta, kalliosta, taivahasta

niistä korun tekisin, rakkaan ylle pukisin.”Yllä oleva teksti on Sannan sivuilta - kuulostaa juuri sille, että tahtoisin jokaisen rakkauden hiukkasen talteen tästä maailmasta.


Ilona

3 kommenttia:

 1. Voi mitä kuvia! Tutun näköinen mies myös kuvissa :)
  Ihanat sormukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin hurjaa menoa ollut viimeiset kuukaudet. Välillä pitää juosta, että pysyy Markun perässä - täytyy treenata loppuvuotta varten ;) Sanna on hurjan taitava - en meinannut päästä pois koko pajalta, olisi ollut niin paljon ihasteltavaa <3

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!