25. kesäkuuta 2019

Mökillä

Oma mökkitarina jäi tänä kesänä Islantiin, samalla sinne jäi pala sydäntä. Uskon palaavani takaisin, ehkä talvella - silloin tuuli on vielä navakampaa ja kylmyys laittaa jalat liikkumaan nopeammin. Voi, olla - että ennen sitä varustaudun jäätiköiden viimaan karaistumalla kotimaan pakkasissa. Uskomattoman maan mökkien innoittamana matkaan ihanille mökeille täällä kotona. Kesän retket ovat varmasti yhtä unohtumattomia. 

Nyt ainakin tiedän, mille näyttää Islannissa huussi. Olen tavoittanut katsellani lunnit ja nauranut hevosten kanssa pelloilla. Viimeisenä iltana käänsin kasvot vastatuuleen - annoin tuulla niin, että tukka hulmuaa. Aivan mahdottoman hieno tunne! Ihan, kuin olisit hetken siellä, missä kehoitetaan katsomaan kohti ääretöntä ja sen yli.

Nostetaan siis leuka pystyyn ja mennään kohti vastatuulta, Ilona

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Islanti on kyllä erityinen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä - vaikka Ahvenanmaallakin on aivan upeaa :)

   Poista
 2. Ei voi muuta kuin huokailla tuon kaiken kauneuden edessä!
  Ihania myötätuulia ja välillä niitä hiuksia pyllyttäviä vastatuuliakin sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Outi, nostetaan leuka pystyyn ja annetaan tuulla <3

   Poista
 3. Varmasti ihan uskomattoman ihana ja eksoottinen maa tuo Islanti. Maailmassa olisi niin paljon katsottavaa ja koettavaa.
  Huomasin juuri, että en ole laittanut koskaan itseäni blogisi lukijaksi, vaikka blogisi on ollut blogini lukulistalla jo "aikojen alusta"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja uskomattoman ihana päivä takana - kiitos ;) Samoin, täällä seurattu sinua jokainen vuosi tähän saakka ja tästä eteenpäin <3

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!