21. kesäkuuta 2019

Kauriita ulkoseinille ja juhannustaikoja

 Juhannus hiipii aina salakavalasti paikalle, kesäkuukausista ensimmäinen on jo kääntymässä kohti loppua. Aika on hurahtanut kesävierailuilla ympäri Suomea  ja vähän sen ulkopuolellakin. Muistikortit pullistelevat kesäkuvia jo tässä vaiheessa. Koti valmistautuu täällä jo juhliin, joita niin odotan. Lapsen rippikoulu päättyy tänään ja viikon päästä koti täyttyy tärkeillä ihmisillä.

Kummallista, miten juhlahumu saa siivous - ja sisustuskärpäsen iskemään. Eikä se pysy vain sisätiloissa vaan levittyy uloskin taitavasti. Pitkään ihailin Samaskorujen Kauris- puutaulua. Aivan ihana minusta. Sisäseinille upeus ei kuitenkaan mahtunut enää - jostain kummallisesta syystä ;). Ulos sen sijaan kyllä. Autotallin seinällä komeilee valtava kauris paraatipaikallaan. Ihana toteutus! Juuri laitoin postia Samaskoruille kertoakseni, miten iloinen sisustaja täällä on. Kauris on käsitelty ensin maalilla ja sen jälkeen venelakalla. Kauris kestää nyt tuulet ja tuiskut. Tunnustan, että talon päädyssäkin on tämä koko tauluista. Kaurisvillityksestä on hyvä jatkaa kukkavillityksiin. Kesä, mikä ihana tekosyy kaikkeen ;).

Ihaninta juhannuksen aikaa sinne, Ilona

6 kommenttia:

 1. Onpa upea kauris <3
  Ihanaa juhannusta sinulle Ilona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin tykkäsin kauriista, kaunista käsityötä :)

   Poista
 2. Ihanaa Juhannusta!
  Upea koriste tuollainen iso kauriinpää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen sinne, kauriit ovat se tämän naisen heikko kohta ;)

   Poista
 3. Onpa kaunis autotalli, tuo kauris on upea yksityiskohta. Meilläkin pitäisi rakentaa uusi autotalli tulevana keväänä, tällä hetkellä pohdimme teräskaarihallin sekä tuollaisen puisen mallin väliltä. Olisipa pian taas kesä!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!