21. syyskuuta 2019

Pihasisustelija

Syksy on tälle sisustelijalle aika, joka tarkoittaa kotiin hiippailua erinäisten metsälöytöjen kanssa. Kainalossa saattaa olla oksia, havuja, sammalta tai ihan mitä vain kepukoita. Heiniä me Myrskyn kanssa kerätään oikein intona, puolet niistä on tosin silputtu pienen koiran toimesta ennen kotiin palaamista. Ihan parasta on hiipiä koiran kanssa kaislikoissa usvan paetessa järven ylle.

Syksyssä on vain aina omituista taikaa. Kotiin se taika levittyy kranssien, asetelmien ja valojen myötä. Kyllä - minulla on jo kaamosvalot. Tänä vuonna olen ollut aika maltillinen, ettei vain naapurit huomaa valovillitystäni ;). Olen siis piilottanut salaiset valoköynnökseni ruosteisten myrskylyhtyjen sisälle. Syysasetelmat istutin sisustustohinoissani vanhaan jauhokaukaloon. Rustiikkinen patinoitunut pinta on minulle tänä syksynä se juttu - miten monta tarinaa näillä esineillä olisikaan kerrottavanaan.

Tänään käperryn Myrskyn viereen sohvalle ja syttyttelen kynttilät kodin valoksi. Pieni koira on juuri nyt uupunut päivän retkistä. Aamulla on jälleen aika kalastaa kaisloja - jonkunhan sekin on tehtävä :).

Leppoisia hetkiä viikonloppuun, Ilona


5 kommenttia:

 1. Kauniita asetelmia olet laittanut! Mulla on vielä kaikki kesäkukat aika hyvässä kunnossa joten en ole vielä syksyisiä juttuja laitellut.
  Ihana, ahkera Myrsky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina - täällä pakkasyöt on jo verottaneet kesäkukkia ja syys on tullut. Myrskytin on kyllä melkoinen ahertaja, miten sen sitten aina näkeekään. Vallan hurmaava hyrsky ;)

   Poista
 2. Ihanat vinkit!
  Ruosteisia lyhtyjä löytyy 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teidän navettakranssien sisälle tuikkimaan - <3

   Poista
 3. Ihanasti olet kotisi pihapiiriä sisustellut(ulkoistellut);)
  Myrskynpoikaselle kunnon halaus sitten kun herää.....♥

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!