8. maaliskuuta 2020

Kevätsisustusta


Ihana valo on täällä taas. Tuntuu, että kahdessa viikossa päivä on pidentynyt harppauksella. Ihana valo kyllä näyttää likaiset ikkunatkin, mutta yritän olla kurkkimatta niitä mahdollisimman vähän. Hauskaa, jokaisena keväänä huomaan kaivelevani esiin kaislatyynyt ja aurinkovarjon sisälle. Talvella varjo olisi tuntunut hassulle - jota se toki onkin. Matkatuliaiset tukevat kaislatyynyvillitystäni. Reissusta matkaan tarttui jättimäinen olkilakki ja tarjoiluvateja. Voitteko kuvitella, että isoin vati - joka ei mahtunut mihinkään matkalaukkuun säilyi ehjänä. Se oli vain ripustettu matkalaukun kylkeen kiinni. Luulen, että sitä oli säälitty lastausvaiheessa ja käsitelty koomista pakettia varoen.

Naistenpäivän kukkia olen ostanut urakalla, jopa niin paljon - että jouduin myöntämään ostaneeni ehkä kuukauden kiintiön täyteen. Tätä en tosin muista enää ensi viikonloppuna. Kaikenvärinen kimppu sujahti tuliaislaukkuun kätevästi. Sisälle mahtuu sopivasti maljakkokin. Voi, miten tylsälle kuulostaa matkamuistoseinä, mutta nyt minulla on sellainen. Pitäisiköhän ikäkriiseillä ;).Tuliaisten pariksi nostelin banaanilakin  Kuubasta ja hellehatun Dominikaanisesta. Ehkä täydennän vielä seinäkettäni muilla kaappiin haudatuilla matkamuistoilla. Ihastuin myös pieneen kissanpentuun niin kovin, että voi olla kaunottaren kuvan päätyvän vanhojen tiilimuottien sisälle mieltä lämmittämään. Kevätsisustus saa olla värikäs. Sisustusideat matkaavat mukaan joskus kaukaa ja joskus lähimetsästä.

Ihanaa naistenpäivää minulta sinulle - Ilona

Ps.matkamuistoseinän laatikoissa oli kaislatossutkin. Myrsky otti asiakseen tehdä niistä kavennetut mallit, joten ne eivät kuvausta enää kestäisi ;)
3 kommenttia:

  1. Niin kaunista ♥ Niin kauniita kuvia ♥ mukavaa tätä viikkoa Sinulle ♥

    VastaaPoista
  2. Draga Ilona,
    Minunata primavara la tine in decor! Textura naturala si sentiment de prospetime si culoare!
    Multe salutari, Mia

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!