3. maaliskuuta 2020

BohosisustustaSisustusliikkeitä tai puoteja täältä on hieman vaikeampi tavoitella. Se ei tokikaan estänyt laukun täyttymistä löydöillä rantakojusta tai paikallismarkkinoilta. Saattaa olla, että kassi on vähän pulleana hellehatuista, kasseista ja kookoskupeista. Olisin hyvin voinut haluta bambumajan puutarhaan ja muitakin ihan pikkujuttuja. Epäilen kuitenkin, että miehen huumori kestää vain nippa nappa jättimäisen riisivadin kuljetuksen Suomeen ;). Kyllä - myönnän hänen joskus kantaneen kotimaahan valtavan kalakoristeen, liitovarjoksi nimitetyn hellehuiskan ja suhteellisen painavat puukoristeetkin. Aina alkumatkasta väitän kirkkain silmin, että en löydä varmasti mitään koko reissulta kotiin tuomisiksi. Loppumatkasta tihennän vain silmäripsillä räpsyttelyä ja yritän kumota lupauksiani pikkuhiljaa.

Bohohenki on täällä ihan kaikkialla. Meren rannan keinusta katsellessa pystyy ihailemaan auringonlaskua samalla kookosjuomaa hörppien. Kaunis maa ja kauniit muistot kotiin tuotaviksi. Toivon, että muistan lämmön lusikoidessani kaurapuuroa kookoskupeistani kotona. Tänään pakataan viimeinenkin matkalaukku, ehkä sen saa juuri ja juuri ähellettyä kiinni. On aika palata kotiin, hurjista hurjin ikävä onkin jo Myrskyä.

Aurinkoa täältä sinne, Ilona

4 kommenttia:

 1. Rakastan boho sisustusta! Kovasti jo odotan näkeväni, että mitä olet sinne matkalaukkuun saanut mahtumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää, miten paljon matkalaukku imaiseekaan - vähän joutui levittämään päälle pakkausta, mutta muutoin lasti lähdössä kotiin päin ;)

   Poista
 2. ihania lomakuvia ja -tunnelmia!
  meidänkin loma onnistui yliodotusten, trooppinen lämpö ja auringonpaiste teki todella hyvää
  mukavaa oli palata kyl taas kotiinkin
  jännittävä nädä millaisia tuliaisia matkalaukkujesi kätköistä löytyykään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona - aurinko toivottavasti seuraa perässä. Ihana tulla täälläkin kotiin, ikävä Myrskyä on täällä ollut valtava. Muistellaan lämmöllä menneitä viikkoja :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!