27. toukokuuta 2020

Kaunis arki ja arvonta ja alekoodi Muurla - muistutus
 Tulin heti aamusta muistuttelemaan muumimaisesta arvonnasta ja alekoodista Muurlan verkkokauppaan. Alennuksen saa käyttämällä koodia valkoinenpuutalo20 - tilauksesta hujahtaa heti silloin 20% pois. Arvontaan voi osallistua vielä tämän viikon loppuun.

Näiden Muurlan astioiden kanssa puuhaillessa on usein käynyt mielessä, miten kaunista onkaan arki. Kuulostaa ehkä hassulle, mutta pelkkä uusien perunoiden peseminen on mielestäni arjen kauneutta. Se, miten vesi pomppii perunoiden pinnalla tai höyry nousee kattilasta on ehdottomasti niitä pieniä ilon hetkiä - kauneutta. 

Muumien taika on ehkä juuri siinä, että yksinkertainen arki, pienet asiat - ovatkin suuria. Tällä viikolla perunoiden lisäksi on suurta ollut pionit. Ne poimin marketin hyllystä perunaostoksilla. Oman pihan pionit vielä odottavat kukkaan pääsyä, mutta nyt jo voin kuvitella onnen tunteen nähdessäni ensimmäisten kukkien avautuvan.

Mennään aurinkoon ja säteillään kilpaa sen kanssa, tänäänkin - Ilona

Kaupallinen yhteistyö : Muurla

2 kommenttia:

  1. Muumit on ihania. Tänään luin muuten Muumi kirjan töissä lapsille. Pikku Myytä kiukutti, kun Muumit halusivat mennä talviunille :)

    Aurinkoista iltaa sinulle Ilona...ja onneksi meidän ei tarvitse mennä talviunille <3

    VastaaPoista
  2. Ihanuuksia ovat kaikki! Kun ei ole päässyt kauppoihin moneen viikkoon, niin kiva nähdä, että tälläisiäkin siellä on saatavilla! Vinkkasin jo tyttärelle, hänelle ajankohtaisia! Aurinkoista viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!