17. toukokuuta 2020

Kuistilla kukkailemassa ja ihana arvontavinkkiKukat ovat päässeet jo ulkoilemaan lasikuistilta takakuistille. Tänä kesänä kukkia on paljon.  Kasvihuonekaipuutani lievittääkseni päädyin lavakasvihuoneeseen. Sen alle ruuvailtiin lava ja pyörät alle. On helposti hurautettavissa tarvittaessa toiselle puolelle terassia. Täytyy vain varoa, ettei vauhti kiihdy liikaa :).

Innoissani olen tulevasta kukkakesästä ja kauneimmista kastelukannuista ikinä. Ne sujahtivat meille Puutarhurin majan Minnalta. Aika ihanat eikös? Kannu Puutarhurin majalta arvotaan Instagramissa @valkoinen_puutalokoti. Sujahtakaa osallistumaan sinne arvontaan. Ihana Minna lähettää postissa Lungon kastelukannun voittajalle. Oma suosikkivärini on kyllä vihreä vai musta kilpaileekin kovin tyylikkäänä sen vierellä. 

Oma puutarha-apulainen on kovin tarkka istutuspuuhissa. Välillä on nenä mustana ja saattaapa multa maistuakin hyvälle Myrskyn mielestä. Takakuisti on nyt aidattu alue. Ehkä se on parasta tässä kesässä. Koiruus saa tulla ja mennä vapaasti sisältä ulkoilemaan. Multaa on siis kohta kannettu kuononpäässä sisällekin. Kumpiko meistä sotkee enemmän jää arvoitukseksi.

Ihanaa puutarhan aikaa sinne, Ilona

6 kommenttia:

 1. Kauniit kukkaistutukset ja ihana Myrsky!
  Terv. Monica

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväistä olet Myrsky saanut aikaiseksi siellä kuistilla. Et kyllä näytä olevasi yhtään nimesi veroinen. Tuolla lailla paikallasi istuskelet ja ihmettelet. Vai onko kukkienlaitto vienyt voimia? Minulla riittää sitä isoa virtaa vaikka muille jakaa. En oikein jaksa pysyä paikallaan. Fudis on lemiharrastuksiani ja paras pallo siihen on koripallo sillä se pysyy ehjänä;D Nappulatossut joskus reistailee kun jarrrruttelen niin rajusti kurveissa. Äityliinin kukkapenkitkin on joskus vaarassa mutta se ymmärtää...joskus!
  Keväänvihreitä ajatuksia sinne Sinulle ja Ilonalle myös. Tv. Sulo the greatest Gardener

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ehkä juuri sen hurjan hillumisen jälkeen onnistui olemana rauhallinenn. Voin kuvitella, mitä tapahtuisi Sulon kanssa tavatessa :) Aurinkoa Kaisa sinne ja Sulolle säpinäsuukot

   Poista
 3. Ihania kukkia<3 minun suosikki on tuo hortensia :) Iloisia hetkiä sinun viikkoosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin täältä sinne - ihanaa kesää kohti mennään kovin vauhdilla <3

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!