17. elokuuta 2020

Puutarhajuhlat

Viikonloppuna kotipuutarha täyttyi ihanista ystävistä ja nuoren erikoisen lahjakkaan miehen esittämästä musiikista. Luulen, ettei ole kauniinpaa hetkeä juhlia elämää, kuin elokuun lämpimät illat. Jos hetkeen olisi voinut jäädä - olisin jäänyt juuri tähän iltaan. 

Oman kodin takakuistille sujahti syyskukkia ja Frenchicpaint :lta hankituilla maaleilla maalatut rottinkituolit muuttivat sinne asumaan. Syksyllä iskee värien kaipuu ja ulkona saa rönsyillä vapaasti. Onneksi kuistin harmaantunut lehtikuusilattia hieman tasoittaa värivilleilyäni. Pian sävyt tummuvat ja voi käpertyä takkatulen lämpöön hyyrystelemään. Vielä hetken ennen sitä ajattelin nauttia lämpimistä elokuun tunnelmista. Laittaa kaikki kynttilät päälle ja rakastua omana elämään.


Tänään äiti toi pussilisen karviaisia ajattelin laskeutua niistä tehdyn piirakan avulla maanantaihin. Luulen tosin, että poimin huomenna mustikoita lähimetsästä, eikä niistä voi oikeastaan muuta tehdä, kuin piirakkaa ;) Apuna keräyspuuhissa on Myrsky, hänellä on kovin erikoinen tyyli poimia mustikoita suoraan suuhun.

Iloa teidän viikkoon, Ilona

Ps. Frenchicpaint - arvonnan voittajan on arponut heiltä ihana Satu. Voittaja on  Kaikella_rakkaudella.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa olisi lukea viestisi!