26. joulukuuta 2020

Ihan kotona
Ihanaan kiireettömyyteen voisi hyvin tottua. Aamut ovat olleet niin hitaita, miten näistä enää nopeita onnistuu saamaankaan.

Lumi on kuorruttanut kotipihan ja koko maisemaan. Ihana katsella hiutaleiden leijailevan alas. Hassua, että yksi asia ei muutu - tunne lumisateessa. On otettava muutama tanssiaskel ja hypähdettävä vähän. Mies naurahtaa usein lumen kanssa hössöttäessäni. Myrskystä saa kyllä heti kaverin, hänestä lumi on ehkä talven paras juttu.

Jalat ovat kääntyneet jo kohti tulevaa vuotta. On aika sulkea pian viimeinen sivu tämän vuoden päätteeksi. Samalla avataan kansi, aivan puhdas sivu - ja odotetaan tarinoiden sinne syntymistä. Työssä elämä alkaa kynän muuttamisella suurempaan penaaliin - vielä en tiedä mitä kaikkea se tarkoittaa, mutta retkestä tulee varmasti jännittävä. Tiedän tänään tekeväni kortteja ja kirjaa. Kameran pakkaan ihan pian laukkuun ja ajelen luoksesi kuvaamaan joulua vielä hetken. Sen jälkeen onkin aika tallentaa talven luminen taika.

Kiitos sinulle tämän vuoden tarinoista, siitä - että olit mukana. Tehdään tulevasta vuodesta unohtumaton - Ilona

 

5 kommenttia:

 1. Ihanaa loppuvuotta ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tulevaa vuotta Outi täältä sinne, unelmille siivet<3

   Poista
 2. Voi sun kerallas, Ilona. Ihan olet ilakoinut siellä. Hyvä hyvä! Epistä et teil on lunta. Minä yritin jo jäädytellä jääkoristeita huonolla tuloksella -4 asteen pikkupakkasella joka laski hetkessä nollaan.Kokeilemisen ilo on paras ilo. Ihana lehtijuttu sinusta meidän paikallislehdessä. Oli aika ylläri aamukahvipöydässä. Sulokin tykkää lumesta jos sitä hetkittäin pihalta tai metsästä löytyy. Tarinat jatkuu ensi vuonna, voikaa hyvin💝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti tulisi sinne myös. Niin on riemukas olo valkeudessa. Hih, niin se vain tuli Kaisa sinunkin kahvipöytään - ihana kuulla. Sulon ja Myrskyn pitäisi kyllä nähdä, olisi niin villiä menoa. Pysytään terveinä - ihanaa tulevaa vuotta kohti, Ilona

   Poista
 3. Hei, mistä tuo ihana keraaminen kahvi/teekuppi pupukorvalla on ?.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!