16. joulukuuta 2020

Yökylässä omassa kodissa - ja tarina rohkeudesta 


Oletteko kokeilleet kyläilyä omassa kodissa. Se saa hymyn huulille varmasti. Vieraspatjan sujautin lasikuistille, jossa on hitusen verran viileämpää - kuin sisällä. Peitteitä nostelin enemmän, kuin normaalisti vuoteeseen. Flanelliset lakanat oikeastaan lämmittävät melko paljon. Hauskaa, miten jännittävää on juoda iltatee kylätunnelmissa omassa kodissa. Myrskykin päätti heti vallata paikan patjalta. Luulen, että retkeilemme useamminkin. Kylätunnelmissa nukuttikin paremmin - vai kuvittelinko vain? 

Joulun kiireetön aika alkaa aivan pian. Olen päättänyt hiljentää jo heti viikonlopun jälkeen. Olla ihan vaan flanelleissa ja lämmitellä takkatulen lämmössä. 

Viikonlopun tallikuvaukset toivat mukaan niin lämmintä joulun tunnelmaa - ihan parasta nähdä eläinten ja ihmisten ilo. Alla pienen Livian ja Mollin joulutarina - se kertoo rohkeudesta. Miten pieni tyttö voikaan olla niin kovin suuri. Muistetaan lämmittää mieliä niin toisten, kuin omaakin. Joulu ja jokainen päivä vuodesta on se ohi kiitävä - kallis arvoinen.


Nyt lähden katselemaan kotipihan oravaa, olen melkein varma - että hän hymyilee minulle ;)


Ilona


Livia ja Molli - Tarina rohkeudesta💗
10 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen idea olla omassa kodissa yökylässä. Pitäisiköhän linnoittautua joku ilta askarteluhuoneeseen?
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Outi hyvälle suunnitelmalle, suklaata, askartelusilppua ja luovia unia <3 Hilpeitä suunnitelmia loppuviikkoon ;)

   Poista
 2. Kiva idea kyläily omassa kodissa. Muistan, että parikymmentä vuotya sitten kesä oli niin kuuma,että rintamamiestalon yläkerrassa ei pystynyt nukkumaan vaan matkustimme patjoineen terassille ja hyttysverkko vain suojaksi. Hyvin nukutti 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, melkein voi kuulla kesätuulen huminan - itikoita en kuule, en :) <3

   Poista
 3. Dear Ilona,
  far too late I found your blog and was falling in love within a minute. Wonderful pictures and very inspiring! Thank you for sharing all that. Put you on my site (blogroll) so I don't miss a post anymore.
  All my best and happy happy Holidays for you and yours
  Elisabeth

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, olisi mukava kokeilla kyläilyä omassa kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen - kaikki näyttää ihan erilaisesta katsellessa huonetta selällään :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat ♥ yökyläily omassa kodissa... pitääpä oikin miettiä, että milloin lähtisin! Hyvää viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvää matkaa Leena - riippumatta siitä, mihin huoneeseen matkaat virailulle ;)

   Poista
 6. Ihana kirjoitus ja kauniit kuvat🥰
  Totta itse myös nautin nukkua meidän aitassa,se on jotenkin niin erillaista yöpyä muualla kun oman kodin sisällä. Pieni elämän nautinto onkin suuri ilo❤
  Nautitaan niistä iloista..
  Iloa alkaan viikkoosi.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!