22. tammikuuta 2021

Sisustusperjantai


 

Perjantait voisi hyvin kirjoittaa vapaapäiviksi. Heti aamulla on jo sisustusfiilis päällä - onko teillä? Jokaisena perjantaina pitää tyynykasoja siirrellä paikasta toiseen. Samalla saatan tanssahdella huonekalujen kanssa huoneesta toiseen - mies katsoo huokaillen yhä, vaikka sama touhu on jatkunut vuosien ajan. On ehkä hivenen vaikea ymmärtää, miksi pöytä ei vain voi olla aina samassa paikassa tai miten sohvan paikka paranee siirtämällä sitä muutaman kymmenen senttiä toiseen suuntaan. Tiedätte, mitä tarkoitan ;). Luulen, että tähän tautiin ei ole parannuskeinoa. On siis jatkettava vain sisustelua.

Tänään huomasin omistavani erikoisen paljon erinäisiä tikkaita tai portaita. Portaat ovat olleet lepäilemässä työhuoneessa, mutta tänään tsadaa ne siirtyivät olohuoneeseen. Edelleenkään ne portaat eivät vie mihinkään, mutta niiden askelmille on käyttöä. Niihin on ihan paras tehdä erilaisia rakennelmia sisustusperjantaina. Tosin sisustuspäivä voi toistua useamminkin, kuka näitä laskee ;).

Huomenna on joulu Kiteellä, mukaan pakkaan toppatakin ja karvalakin. Luulen lumivarustuksen olevan välttämätön. Ihanaa sisustusviikonloppua sinne, Ilona

5 kommenttia:

 1. Osu ja upposi,ihan kuin minä. Tyynyt,huovat ja taljat saattavat siirtyä monta kertaa viikossa paikasta toiseen. Tiedän niin sen tunteen,koska jos hiukan siirrät niitä niin ne näyttävät niin paljon paremmalta. Kuin myön huonekalut,eihän tarvitse montaa senttiä siirtää niin kas kas jopa helpotti oloa. Mieheni sanoi alkuviikosta,ihme kaikki tavarat ovat pysyneet paikalla. No syy oli siinä kun itse olin maanantaina jalkaleikkauksessa,ja en päässyt tekemään mitään,mutta tänään sekin onnistui keppien kanssa ihan hyvin jo.
  Kauniit kuvat sinulla,ihanat nuo keittiön huikea vanhakaappi ja olkkarin tikapuut.
  Oikeen leppoisaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten hassua, paikasta toiseen siirtely saa ne näyttämään paremmalle. Täytynee vaihtaa itsekin paikkaa sutjakasti, jos vaikka olisi taika siinä ;) Ja tulee ainakin pölyt pyyhittyä siirrellessä tavaroita paikasta toiseen. Iloista viikkoa sinne -toivottavasti saat jättää kepit pian sivuun.

   Poista
 2. Voi ihana, mikä inspiraatio sinussa on sisällä 😍 Onneksi saamme nauttia sen seurauksista ihanissa kirjoissasi🤗
  Mukavaa joulutunnelmaa huomiselle 🌲

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo sinun portaasi😊 Koko olkkari näyttää niin kauniilta ja tuo tapetti on ihan mun lemppari.
  Mukavaa juolutunnelmaa❤
  Ps.kirjoitin jo eilen kommentin, mutta täällä mökillä yhteys on välillä niin ja näin. Näytti,että lähti hyvin, mutta ei olllutkaan tullut perille. Hävisi varmaan taas bittiavaruuteen, mutta ei ollut eka kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapetti saa täälläkin ylimääräisiä läpätyksiä aikaan, näin kauan meni ennen - kuin uskaltauduin tummaan tapettiin olohuoneessakin. Nämä ihmeelliset bittiavaruudet, löysin kyllä viestin nyt täältä. Ihana saada kaksin kappalein. Iloa viikkoon sinne, Ilona

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!