30. tammikuuta 2021

TulppaaniviikonloppuMyönnetään onhan se neilikkaviikonloppukin. Oletteko huomanneet, miten hurjan hankalaa on ohittaa kaupan kukkatiskit. Välillä käytän taktiikkaa - älä edes vilkaise kukkiin päin. Se onnistuu aina siihen saakka, kunnes tuoksu hiipii alitajuntaani. Sen jälkeen peli on menetetty. Villit hevosetkaan eivät saa minua perääntymään kukkaostoksilta ;).

Toisaalta olen miettinyt, että jos ne saavat minut hymyilemään niin...miksipä en voisi niitä sujauttaa koriini. Kevät hiipii kukkien mukana, vaikka ulkona tuleekin lunta urakalla. Mieli matkaa jo puutarhaan ja kesään. Mitä kaikkea voisi tehdä lämmön hiippaillessa lasikuistille. Lasikuistista tulee kevään auringon mukana toinen olohuone. Muutoksen tuulet puhaltavat aivan pian sen kalustamisessakin. Ihan hetki niin pääsen kertomaan uudesta tunnelmasta. Siihen saakka haaveilen täällä kukkieni kanssa. Huomenna olen kauppareissulla kyllä voimakkaana, tälle viikonlopulle ei yhtään kukkaa enää - ehkä;).


Ihanaa lauantaita, Ilona
 

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja tulppaanit oikeen ilot silmälle! Tunnustan itsekkin kaupassa jumiudun useasti kukka osastolle ja useasti sieltä koriini sujahtaa kimppu kauniita silmän iloja. Toine vaikeus kaupassa itselläni on tyynyt,huovat,taljat,kynttilät ja lyhdyt...ne suorastaa huokuvat hyllyiltä, että ota meidät.Useasti ohitettava ja lujaa tämä osasto kaupassa. Ja ihan oikeasti niinkuin kirjoitit, että jos juku saa hyvälle tuulelle,niin ihan hyvällä omallatunnolla voi koriin sujauttaa aina jonkun.
  Itselläni niin kevät ajatuksissani kukkien ym puutarhan kera,viime postauksessani laittelinkin kuvia,että voi niiden mukana edes vähän haaveilla tulevasta ajasta.
  Ihanaa sunnuntai päivää sinulle ja huikeen mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sama juttu - miten ne tyynyt osaavatkin kuiskailla niin voimalla ;) Varmasti nyt kotiin tuotu ilo on sitä parasta - niin totta, hyvällä omallatunnolla sisustetaan.

   Iloa sinne viikkoon, Ilona

   Poista
 2. Ymmärrän täysin tuon tunteen, kun yrittää vältellä kukkia. Miten ne näin talven keskellä tuoksuvatkin aina niin ihanilta.
  Kaunista sunnuntaita sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin, varmasti niihin on sujautettu jotain houkutustuoksua ;) Kerran nuuhkaistessa on elämä vain kukkia. Ihanaa viikkoa Outi sinne - aurinkokin on luvannut tulla kylään.

   Poista
 3. tulppaanit olivat viime viikolla epätavallisen "juoppoja".sitten onneton unohdin ostaa uusia,ne kun on ostettava vähän kuin salaa:ukko ei siedä moista turhuutta.ostanpa kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa - niin saattaa olla kovia hörppimään, aina maljakko tyhjä ;) Salaa tehdyt kukkaostokset toimivat aina.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!