5. helmikuuta 2021

Keittiössä ruudun takana                   

Viikkoon voi hyvin ujuttaa melkoisen määrän hymyjä. Aivan meidän keittiön ikkunan takana käy vilske, yleensä aamupalan aikaan. Luulen, että oravilla on myös silloin aamiaisaika. Kahvikuppi kädessä katselen tämän kaksikon hääräilyä. Olisi mahdotonta olla seuraamatta niitä. Toisella on lumessa kolo, josta ilmestytään kurkkimaan hangen päälistä elämää. Voisin viettää päivän seuraamalla lintulaudan elämää. Välillä mietin, miten hienoa on asua kaupungissa, mutta vähän maalla. Hirvi oli saapastellut yöllä lenkkipolun ohitse rymistellen. Päivällä en herra Hirveä ole nähnyt - saattaisin siinä tapauksessa ottaa jalat tosiaan alleni.

Keittiössä ruutuja on hieman enemmänkin, toiset niistä ulos ja toiset sisälle. Täällä pohdin jo tosissaan kaapin rakentamista ikkunoilla tai sitten vanhan oven turvin. Pitäisi vain löytää se unelmien kaapin ovi. Löytyykö sellaista - epäilen. Suunnitelmat kuitenkin ovat olemassa, joskus ne vain ottavat aikansa. Aikaa otti myös koukkujen asennus hellan päälle, pupukoukuista kaksi toin jo viisi vuotta sitten Tukholmasta. Niiden nykyinen asennuspaikka on nyt jo neljäs. Luulen, että siinä on se sisustuksen suola - aina voi muuttaa mielensä, ainakin meillä sisustajilla on lupa tehdä niin :).


Ilona

7 kommenttia:

 1. Näitä lumoavia lumipäiviä! Ihanat kuvat♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta Leena - millään ei malttaisi olla sisälle. Lumisen kaunista viikkoa sinne ♥

   Poista
 2. Oi,miten kauniit kuvat! Kauniita yksityis kohtia keittiössänne.
  Meitä aina yhdistää joku juttu näissä postauksissa. Tällä kertaa orava. Tiedäkkö meillä kissa ystävystyi oravan kanssa. Ja ovat pitkän aikaa treffaneet ikkunalla uskollisesti samaan kellon aikaa joka aamu. Niin uskomattomalta kun tuntuuki niin todella hauska ollut seurata tätä,ne ilmeet ja eleet kummallakin. Jopa paikallis lehti teki jutun eilen tästä hauskasta ystävyydestä. (käy kurkkaa mun blogissa kuvat) Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään samoilla ajatuksilla. Aika hauskaa, kissa ja orava - niin ihanaa. Pitää heti poiketa kurkkimassa.

   Poista
 3. Hämeenlinnan lähellä on Metsäkylän navetta,sieltä löytyy ovia ja ikkunoita. Jos et ole käynyt,on ihan jutun arvoinen paikka.
  Kiitos näistä postauksista, niitä on kiva lukea. t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuttu, ihana paikka. Ilo ollut lehtijuttuakin tehdä heidän upeasta kodista. Voi, jospa pääsisikin sinne aarteiden paikkaan ovea etsimään :) Ihana muistutus Riitta

   Poista
 4. Oi niin kaunista, jälleen! Ihanat kuat! Lumiset terveiseni Sinulle!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!