26. helmikuuta 2021

Ripaus satua kodin arkeen
Huonekaluvalssin jälkeen lasikuistilla on kovin vaaleata. Ennen, kuin keksin tilalle mitään muuta siirtyi kuistille ylijäämäpöytä. Peittokasat kannoin sen päälle istuimiksi - oikeasti silmissä oli ajatus prinsessasta ja herneestä. Hernettä en sentään kasan alle piilottanut, enkä nenäänkään ;).  Nyt huomasin ikkunan kaipaavan verhoja, vaikka en yleensä niitä kovin käytäkään. Luulen, että tänne tulee valoa lieventämään bambukaihdin tai rouhea pellavainen laskosverho. Pöytäkin muuttaa täältä toisaalle, mutta nyt se on päivähaaveilupaikkana täällä hetkisen.

Kevään aurinko on palannut, miten se tänään nostattikaan mieltä korkealle - huomasitteko?  Vihreän sävyt houkuttelevat enemmän ja enemmän. Tunnustan myös rapistelleeni taimipusseilla. Istuttaisiko jo kelloköynnöksen ruukkuihin. Kesällä se olisi jo isosti valmis piharuukkuihin siirrettäväksi. Ihana kevät - täällä ollaan jo valmiina lähestyvään multa-aikaan. Melkein jo tekisi mieli hypätä keltaisiin kumisaappaisiin, mutta ehkä kotiväki saa minua hillittyä vielä hetken.

Värikästä viikonloppua, Ilona

Ps. Instagramissa ollaan tänään toisen puolen lasikuistin tunnelmassa - alekoodejakin löytyy postauksesta.

 

4 kommenttia:

 1. Ihanan piristävät kuvat! <3 Ja sama mieliteko täällä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti keväällä värit hiippailevat kotiin - samalla aurinkokin ja likaiset ikkunat. Niitä ei kuitenkaan heti eroita varmasti värien vuoksi :)

   Poista
 2. Oi,ihanaa sinullakin nalle siellä esillä🐻. Itse keräilen nallukoita..ovat niin kiva sisustus lisä.
  Kaunista loppu tulosta olet taas loihtinut🥰 kyllä kelpaa tuolla nyt istuskella ja nauttia kevät auringosta🤗
  Nautin itse niin kevään tulosta,että päähän pälkähtää kaikenmaailmam mielentekoja.
  Aurinkoa päivääsi ja viikkoosi🌼🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle muutti meille unkarilaisesta antiikkiliikkeestä - eihän häntä voinut sinne jättää. Aurinkoa sinne tulevan viikon päiviin :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!