22. kesäkuuta 2021

Huvimajan muutos
Mökkiremontti etenee - mutta ihan välttämätöntä oli saada rannalla nököttävä lasipalatsi kuntoon juhannukseksi. Palatsi saattaa olla vähän kallellaan ja ikääkin on kertynyt kiitettävästä. Hän on kuitenkin nähnyt niin monet tuulet ja tuiskut rannallaan, ettei sitä tohdi poiskaan ottaa. Maalilla kunnostettu rakennus on juuri sopiva kahvipaikka. Sinne maalasin vanhat kalusteet vihreällä Mastonin spraymaalilla. Sävy on huvilahenkinen - ja sujahtaa hyvin sinertävien seinien pariksi. 

Ihana tunne saada jokin paikka valmiiksi. Mäntysuovalle tuoksuva palatsi on varmasti juhannuksena lempipaikka. Ajattelimme kilistää miehen kanssa lähestyvälle hääpäivälle. Instagramiin sujautan mökkitunnelmia varmasti vielä ennen juhannusta. Lämmintä ja kauneinta keskikesän juhlaa täältä sinne, Ilona

 

4 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen tuo Arabian kannu maljakkona juuri tuon värisille kukille! Kauniin väriset kalusteet... eipä ole tullut mieleen spraymaali, mutta nyt harkitsen sitäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kannu ei jaksa vettä enää kantaa, mutta lasissa viihtyvät kukkaset sen sisällä. Täällä ihan ja villinä vihreään. Pitää ihan hillitä hieman, ettei maalaisi kaikkea ympärillään ;)

   Poista
 2. Voi suloisuus miten kaunista🥰
  Kyllä tuolla kelpaa kilistellä ja kahvitella ihan milloin vaan.
  Aurinkoista viikkoa sinulle🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin täältä sinne - vielä luvassa lämmintä ja aurinkoa. Kilistellään ja kahvitellaan kesälle ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!