3. kesäkuuta 2021

Tähtiä ihan jokainen
 Kimalla, säihky - olet tähti oman elämän. On se aika vuodesta, jolloin käyn kotona vain nukkumassa. Ihania, ihania valmistuvia ja tähtiä on mahtunut viime viikkojen päiviin. 

Molli Tähtönen on ehkä maailman kiltein poni. Hän selvästi rakastaa voikukkien lisäksi pientä kujeilua. Kranssikaan ei ehkä ollut kokonainen kuvauksen jälkeen. Hemmo taas asuu meidän naapurissa. Hän on Myrskyn ystävä. Lenkille lähtiessä Hemmon kuono näkyy aina ikkunassa. Hemmo on huoleton veikko ja särmikäs koirakaveri, aina paikalla - kun jotain tapahtuu. 

Studio on nykyisellään kodin yhteydessä ja oikeastaan siinä on mielestäni ripaus taikaa. Lasikuistin takana on ihan oma maailma, jossa voi olla kuka vain - mitä vain. Anni poikkesi siellä vanhojentanssien puvussaan. Aivan, kuin kukka - kaunis ja niin hento.


Ihaninta päivää teille valmistuville ja valkolakin päähän laskeville tähdille oman elämän- myötätuulta alkavaan matkaan.


Ilona


Ps. Molli Tähtönen asuu Karoliinan tallilla - ystävänsä Tuikkeen kanssa.

5 kommenttia:

 1. Oi niin hauskaa, kaunista, herkkää ja hupaisaa näissä kuvissa! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läpi maalaismaiseman, ohi peltojen - joissa maanviljelijät yhä peltotöitään tekivät. Viimeisen hiekkatien mutkan jälkeen odotti perillä Molli Tähtönen ja Karoliina. En voi kuvailla sitä tunnetta, mitä heidän yhteinen juoksu pelloille toi. Joskus on vain painettava pää alas ja mietittävä, miten joku eläin voikaan olla rakastettu - Molli niin on.

   Poista
 2. Ohoh!! En ole ikinä ollut heppatyttö, mutta NYT on kyllä niin kauniit kuvat hevosesta että..!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molli Tähtönen on niin ihana - hän elää ehkä voikukkien näkemisestä ja Karoliinan kanssa juoksemisesta. Aina hänet nähdessäni sydän pamppailee ilosta ;)

   Poista
 3. Todella upeat otokset🥰
  Ihania Tähtösiä kaikki. Ja oikeen ihku kukkaseppelekin päässä Mollilla..kuvattavan kaunis🤗
  Oih! Ihana myös tuo upea puku. Tulee heti ajatus itsellä mieleen,olisi ihana pyöriä
  ympäriä,että helmat oikeen hulmuaisivat.
  Aurinkoista viikkoa ja mukavia kuvaus keikkoja.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!