27. toukokuuta 2021

Omenankukkien aika ja salaisuuksia Mikä voisi olla kauniinpaa, kuin tämä aika alla kukkivien puiden. Päivät täyttyvät kuvauksista ihan hurjan sukkelasti. Miltei en pysy enää perässä. Tällä viikolla tuli ihania korttikuvauksia lisää. Piipahdin Karton korttitehtaalla juttelemassa tulevista ja menneistäkin. Ajattele, olen kuvannut heille jo yli kolme vuotta. Aika iloinen olen seuraavista kolmesta vuodesta. 

Eläinkorttisarja on ollut haaveeni kai aina. Istuessani tukevasti tuolillani meinasin silti pudota siltä - en ehkä kuullut oikein tai sille minusta tuntui. Nyt haave on kuitenkin toteutumassa ja ihan huimaa olla siinä mukana. Niin jo odotan korttien ilmettä ja eläimiä, jotka niissä ilostuttavat.


Huomenna karautan Vaasaan kameran kanssa - tulossa kesäinen sisustuspäivä taitavien taitajien seurassa. 


Lämpöä viikonloppuun, tanssitaan terälehtisateessa ja nautitaan, Ilona
 

10 kommenttia:

 1. Oi,miten romanttiset ihanat kuvat kera kauniiden herttaisten omenankukkien🌼.
  Sinulla onkin kiva besti eläinkorttien kanssa..huikee juttu🥰
  Aurinkoista toukokuun loppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niin on - jos rakastan kukkia, niin rakastan eläimiä vielä enemmän. Sydän läikähtää jo niin lämpimästi. Ihanaa viikonloppua jo täältä sinne :)

   Poista
 2. Oikein paljon onnea, että yksi haaveesi toteutuu. Teillä on kyllä niin kaunista. Miehelle hihkuin, että kato, mä tiedän tän Ilonan josta on juttua Talo & Koti lehdessä :)
  Kaunista loppuviikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Outi - aika hassua, olet aina mielessäni. Tasaisin väliajoin hymyilen postauksillesi. Heti keittäisin sinulle kahvit, jos tulisit kylään :)

   Poista
 3. Ihanuuksia kauniiden kuvien kera, ja kyllä, Talo&Koti on luettu ja kuvia ihasteltu, useaan kertaan, ihanaa! oikein mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät ja sen kukat - tuntuu, että kaikkialla kukkii :)

   Poista
 4. Upeita kuvia jälleen kerran! Pidän eniten tuosta, jossa kukat pilkistävät pitsiverhon takaa. Onneksi olkoon korttiuutisista! Tämä on se hetki, kun haluaisi pysäyttää ajan. Huomenna on jo kesäkuu ja yksi ihanimpia aikoja on taas ohitse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi - kiitos kaunein sinne. Juuri mietin samaa, jos voisi tallentaa jokaisen kukan loiston talven varalle.

   Poista
 5. Onnitteluja! ja niin kauniita omppukukkakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Leena - niin iloinen tästä, melkein voisi riemusta kiljua ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!