6. toukokuuta 2021

Ihan valtavan suuri sisustussalaisuus

Miten sellaista salaisuutta voikaan pitää sisällä ihan ja vallan kaksi viikkoa. Tiedätte, että olen unelmoinut mökistä niin kauan, kuin edellinen mökki myytiin. Kaipaus järven rantaan on käynyt välillä ihan kierroksilla. Väärä paikka, väärä unelmien aika - ja rahankin puuttuminen on aina pyrkinyt torppaamaan unelmien toteutusta. Rahaa ei nyt ole vieläkään, mutta unelmien paikka löytyi. Se on nyt sellainen homssuinen, huoleton ja vimpallaan. Mutta se paikka - näen homssantuun kauniina, vaikka se ei sitä tänään olisikaan. Sisällä on kaikki mäntyä - kellastunutta mäntyä ympäriinsä.

Tänään olen ollut sisustusliekeissä. Kerron heti ensi viikolla jo unelmien tapetista - siitä, jonne voi upota näiden sisustushaaveiden kanssa. Ja kyllä mökin sisäseinät ovat pyöröhirttä, mutta tapetointi on mahdollista mielikuvituksella ja ehkä miehen hirsiosaamisen avulla. Olen niin löytänyt uuden vanhan mökin sisustajat kanssani. Ne ovat innoissaan kanssani tekemässä mahdottomasta mahdollista. Ja heti kerron, kun on mahdollista -muista mökin sisustusunelmien tekijöistä. 


Pienesti jo vinkkaan - toisen kuvan kodissa oleva tapetti on ostettu täältä.


Ihanaa äitienpäivää jokaiselle äidinmieliselle ja äidille - punotaan elämän helminauhaan rakkaita muistoja monta.


Ilona

 

9 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea mökistä, ihanaa nähdä mitä saat mökistä irti. Uskon että siitä tulee aivan ihana salamaja <3
  Kaunista äitienpäiväviikonloppua sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ihana - miten tiesitkin tyylin toivoisin olevan juuri sellainen salamajamainen metsäpirtti :)❤️ Ihania hetkiä Outi sinun äitienpäivään ❤️

   Poista
 2. Hei, ihanaa, niin odotan! 👍😀 Mihin muuten joutuivat ihanat edelliset mökkinne, se kaunis rakentamanne, jossa oli se ihana kesäkeittiö, ja se pikkuinen veden vieressä remontoimanne? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, niin monta vuotta oltu ilman mökkiä. Molemmat mökit myytiin tämän omakotitalounelman vuoksi. Vaikka niin ihana olisi ollut pitää mökki ei se silloin ollut mahdollista. Nyt taas uusi aika ja uusi mahdollisuus mökkeillä :)

   Poista
 3. Oih! Ihanaaa Onnea ihanasta mökistä.
  Mökki elämä on niin parasta,innolla odotan kuviasi sisustuksesta.
  Itse fiilistelen,että viikolla luvattu lämmintä. Niin mekin päästää mökille,se on saaressa. Paatti vielä pihassa,mutta soutuvene tuossa rannassa...niin sillä sitten nauttimaan mökkielämästä.
  Nauti sinäkin ja ota kaikki irti tuosta mökki ihanuudesta.
  Lämmintä äitienpäivää sinulle ja mukavia sisustus puuhia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihana ihanalle - juuri tuo mökkielämä. Sitä on niin kaivannut. Aina nauran, että mökkeilenhän minä töissä ihanissa paikoissa koko kesän. Niillä on niin vaikea olla inspiroitumatta ideoista. Lämmin aalto tulossa ihan valtoimenaan - luulen, että niin mökkiremonttia puuhataan. Iloa täältä sinne viikkoon.

   Poista
 4. Onnea mökistä, siitä tulee varmasti kaunis sinun sisustajan taidoillasi. Jään uteliaana odottelemaan lopputulosta. Kuvasi ovat aina niin valtavan kauniita, niitä on ilo katsella ja tulee hyvälle mielelle.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!