7. lokakuuta 2021

Lyhtykaupungin valot

Siinä se nyt tönöttää, koko kaupunki keittiön ikkunalla. Osan hankin lyhtytaloista jo aikaisemmin ja nyt tilasin lisätalon täältä. Tunnustan olevani lyhtytalokoukussa olemisen lisäksi tuoksukynttiläkoukussa. Vaniljan tuoksuisia tuikkuja olen piilottanut puulaatikkoon ihan hamsterin tavoin. Jokaisena iltana sytyttelen kaupunkiini valot ja kurkistelen ikkunoista sisälle. 

Kummallista tämä syysaika, ilo tulee ihan pienistä asioista. Lenkiltä löytynyt kaunis lehti nostaa suupielet hymyyn. Ehkä ne ovat vastaisku pimeydelle ja sateisille päiville. Tänäänkin tallustin perinteisen aamulenkin Myrskyn kanssa vesisateessa, miten onnelliselle koira näyttikään takaisin tullessa. Kääriytyi pienelle kerälle (jos nyt meidän Myrskyä voi pieneksi kutsua ;)) ja nukahti torkkupeitteen päälle. Olisin ehkä tehnyt samoin, jos eivät työt olisi kutsuneet. Iltalenkin jälkeen luulen tosin tekeväni niin. Tuoksuttelen vain ensin kynttilöitäni, siivoan vähän ja sukellan sohvan syliin. Melkein on jo perjantai, huomasitteko?

Iloa viikonloppuun, Ilona
 

3 kommenttia:

 1. Melkein kiljaisin ihastuksesta kun näin tuon tuikkukylän! Se sopii kauniisti ikkunan ääreen ja voin niin kuvitella sen nuuhkuttelun... :D Olenhan itsekin aikamoinen tuoksukynttiläfriikki! Meillä on myös pieni kylä, mutta talot ovat paljon pienempiä ja keskiaikaisia ja niitä on vain neljä. Olen laittanut niiden sisään, talosta taloon, ledivalonauhan. Ihanaa syysaikaa! Koetetaan rämpiä tästä jouluun, vaikka pimeys masentaakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä - ei malttaisi millään lähteä nuuhkuttelemasta ;) Helpommat olisi ledinauhat, mutta vielä vaan sytyttelen kynttilätuikkusia. Ihanaa syysaikaa, kynttilöiden valolla ohi pimeän, Ilona

   Poista
 2. Oi,mikä oma tuikkukylä sinulla onkaan🤗..voin niin kuvitella tuon tunnelman mikä illan hämärtyessä leijuu koko tilaan.😍
  Syys ja tunnelma saa omaan kehoon niin ihmeitä aikaan. Tästä nautitaan ja otetaan kaikki irti.
  Ihanat kuvat❤
  Kaikkea hyvää sinulle lokakuulle!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!