18. lokakuuta 2021

Sisustussiivillä Ilonan askartelukerhossa

Kaupallinen yhteistyö Suomalainen kirjakauppa Somessa.com

Ilonan askartelukerho kokoontui viikonloppuna. Jäsenenä tosin olin vain minä ja virallinen valvoja Myrsky- koira. Kynttilöiden valamisesta innostuneena tilasin Das-massan Suomalaisesta kirjakaupasta. Massa-askartelussa käytin siipimuottejani, jotka joulun aikaan painelen piparitaikinaan. Saadakseni peilikuvat siivistä käänsin muotin toisinpäin. Ennen muotittamista kaulin massan pitsipeitteen läpi. Peite ei vahingoitu tehtävästä, pesukoneen jälkeen se oli aivan ennallaan. 

Tein siipiä kilon kokoisesta massapaketista melkoisen paljon. Joululahjapaketteihin päätyivät juuttinaruun pienillä pyykkipojilla kiinnitetyt siivet. Siipinauhat voi lahjan saaja kiinnittää ikkunaan ja lisätä tyhjiin pyykkipoikiin kukkia roikkumaan. Roikkuvan nauhan siivet ovat melko ohueksi kaulittuja, jotta ne pysyvät pyykkipoikien avulla narussa. Enkelin pyykkipäivä - lahja on ihana antaa jo ennen jouluakin avattavaksi pikkujoulupaketiksi. Silloin siihen voi sujauttaa Postin Paten tuomia joulukortteja siipien suojaan.

Siivistä innostuneena sidoin kotiin syyskranssin -sekin sai omat parinsa koristeekseen. Paperipusseista tehtyjen lahjapakettien koristeeksi kietaisin Suomalaisen kirjakaupasta tilatun narun. Siipien alle sujautin kirjekuoren, jonka sisälle kirjoitin yhden lupauksen lahjan saajalle - vien ystäväni kahville, silloin kun hän sitä eniten kaipaa.

Suomalaisessa Kirjakaupassa voi käydä inspiroitumassa ja hakemassa ideoita, jos askarteluvillitystä on sielläkin ilmassa.

Sisustussiivillä kohti uutta viikkoa, ehkä askarrellaan taas jotain - Ilona

 

2 kommenttia:

  1. Niin herkän kauniita ovat! Mukavaa lomailuviikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä hyvin voi jo valmistautua jouluun - aina hyvä aika ;) Iloa Leena täältä sinne.

      Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!