21. maaliskuuta 2013

Aika on luopua!


 
Aina joskus tulee aika luopua, ja tällä viikolla olen antanut käsistäni Puttipajan blogin päivittämisen.Oma aikani ei vain riittänyt tähän ihanuuteen. Minulla oli ilo olla sen perustajana, ja nyt sitä jatkaa ihanaisten naisten joukko. Varmasti jään seuraamaan heidän seikkailujaan. Naurua on riittänyt heidän kanssaan temmeltäessä.
 
Viikko on ollut melkoinen, mutta en siitä sitten enempää jaksa nurista. Päätin jatkaa täällä omassa blogissani päivittämistä,  ja antaa piut ja sitten vielä pautkin kaikelle harmilliselle tai harmillisille.
 
Löysin uutta ihanaa puuhattavaa täältä. Ensimmäisen tarmoni käytin olkkarin kaappin ikkunoiden teippailuun. Nyt olisi mielessä ihan sata ideaa. Upea Washi-teippi on saanut uuden ihailijan-intopinkeänä teippailevan naisen.
 
Nyt on aika kääntää varjot valoksi, ja leikata pupusia pääsiäiseksi, tee sinäkin niin :)
Ilona
 
 
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Aika on hyvä opettamaan, että aika vain ei riitä kaikkeen!

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Voi, kyllä sulla on kaunis kukkatapetti seinillä. Rakastan kukkatapetteja, mulla on niitä vähän joka huoneessa.. No, kukkahullu olen muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Unohda harmit ja nauti kevätauringosta Ystäväni <3 Niin ihania nuo teipit, pitänee tilata möksälle parit rullat :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kans yks teippeihin hurahtanu! Niillä saa kaikkee kivaa aikaseksi!

  Mukavaa loppuviikkoa toivoopi

  -Sanna-
  Ruutuoven takaa

  VastaaPoista
 5. Leena, olet niin oikeassa jälleen kerran :) Kukat antavat voimaa jokaiseen päivään, ihania kukkasia olet viljellyt puutarhaasi. Taina, juuri näin aion tehdä nyt kipaisen aurinkoon lenkkeilemään Nellikan rinnalle. Sanna, melkoisen metkoja teipit ovat, kurkkaamassa käyn toteutuksiasi varmasti :)
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Aina ei voi kaikkea alkamansa pitää mukana, välillä täytyy hellittää.

  Pupu arkki on tosi hauska, oikein mukavia pupuiluja sinnekkin:))

  VastaaPoista
 7. Kun sulkee yhden oven niin toinen jo avautuu :) On hyvä oppia luopumaan liioista hommista ja antaa itselleen aikaa. Oikein kaunis pupunen, pitääpä itsekin varmaan jotain askarrella pääsiäiseksi.

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa hyvältä, nyt on edessä varmasti ihana viikonloppu! Terkkuja täältä meiltä :)

  VastaaPoista
 9. Teipeistä en tiedä mitään, mutta tuo pupuarkki tallentuu kuvatiedostooni kaiken varalta, jos ehtii vaikka tekemään..joskus :)On se niin hauskannäköinen.. Kiitos ja hyvää jatkoa.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!