26. maaliskuuta 2013

DIY -lehtiteline 
 
Olen ihan täynnä pöydillä pyöriviä kaukkareita ja lehtiä. Olen joskus muinoin omistanut tällaisen sohvan käsinojan päälle tulevan telineen kankaasta ommeltuna. Se on hukkunut vuosien varrella ties minne. Nyt oli saatava pussukka uudelleen, tämä on toteutettu vain virkkaamalla ompelemisen sijaan.Ohje tälle on ihanan yksinkertainen. Pelkillä pylväillä voi siis saada kaunista aikaiseksi, ja lupaan se toimii - ainakin vielä.
 
Pussukka
Aloitetaan virkkaamalla riittävä määrä ketjusilmukoita. Tämän pussukan leveydeksi on valittu 35 cm. Aloitetaan pylväiden virkkaaminen, ja jatketaan kunnes suorakaiteen muotoisella kappaleella on mittaa metrin verran.
Käännetään kappaleen toinen pää kaksinkerroin kolmenkymmenen sentin matkalta. Ommellaan reunat kiinni. Ommellaan samalla paikat lehdelle ja yhdelle kaukosäätimelle. Virkataan erillinen 15 cm korkea ja 35cm leveä kaistale. Kiinnitetään kaistale ompelemalla kiinni suurempaan kappaleeseen. Sommittele haluamasi määrä taskuja ompelemalla
 
 
Anopin luona vierailu kannatti ehdottomasti. Loruttelustani palkaksi sain lasisen pallomaljakon, jonka ylle oli virkattu raitainen villapaita. Narsisselit eivät varsinaisesti kuulu lempikukkiini, mutta nyt ne näyttävät aivan pienille auringoille.
 
Arvonnan voittajatkin olen arpaissut ja voittajiksi nousi Mansardikaton alla ja Perhotar, laittakaa minulle viestiä ilonapietilainen@suomi24.fi .
 
Iloa kaikille tähän päivään,
Ilona

12 kommenttia:

 1. Voi että toi sun tapettis on niin herrrkullinen, ei voi ku ihastella :) Mulla olis tapettikauppaan meno kans edessä kun remppa alkaa kotona, mut se on niin vaikeeta valita, enkä osaa kyllä noin rohkeesti käyttää värejä kun sinä. Mut toi sun tapettis....aah ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin hyvä idea...toteaa kaukkareihin kyllästynyt...:)
  Kaunis suoja narsisseilla.

  VastaaPoista
 3. Tuo pussukka on mainio idea, samoin maljakon villapaita:))
  Iloista pääsiäisen odotusta

  VastaaPoista
 4. Kaunis pussukka ja maljakon suojus :)

  VastaaPoista
 5. kaunista. olisi tarpeeseen nyt tuo tavaran keräys juttu

  VastaaPoista
 6. tooosi kiva tuo kirjateline ja onnea voittajille!!!

  VastaaPoista
 7. Narsissit tosiaan näyttävät pieniltä auringoilta :) Ihanat värit.

  VastaaPoista
 8. nappasin sulta jo idean värikkäisiin "mattotyynyihin". Seuraavaksi vois napata tämän pussukkaidean :)

  VastaaPoista
 9. Kiva idea, mutta mietin sitä että miten se pysyy tossa paikallaan!?

  VastaaPoista
 10. Kaikin mokomin Taina nappaa vain idea:) Krisse pussukka menee sohvan istuintyynyn alle saakka, näin se pysyy hyvin paikallaan.
  Ilona

  VastaaPoista
 11. Nyt on pakko kysyä, et minkä firman tapettia toi on, vois vähä katella millasia muita kivoja malleja niillä on, kun on toi tapetointi urakka edessä kohta.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!