31. maaliskuuta 2013

Sekalainen seurakunta

 
Olen jo kauan sitten nostanut kädet pystyyn, ja lakannut suunnittelemasta elämää kovinkaan tarkkaan eteenpäin. Uskon myös liian kireän pipon omistamisesta olevan vain harmia, kuinka monesta onnellisesta hetkestä voikaan jäädä paitsi vastaamalla kaikkeen ei.
 
Meillä oli tänään The päivälliset, pöytä oli katettu kuudelle. Kaikki ei sitten mennyt suunnitelmien mukaan, ja meidän seurue kasvoi yllätysvieraista melkoisesti. Ruokaa oli  onneksi riittävästi koko komppanjalle. Haluaisin ajatella meidän kodin oven olevan aina avoinna rakkaille ystäville.
 
Tarjottavaksi innostuin kokeilemaan kääretorttukakkua. Täytteeksi ja kuorruttamiseen käytin rahkan ja kerman sekoitusta - suosittelen. Ensimmäistä kertaa kokeilin kääretortun leipomiseen tätä ohjetta, ja mielestäni se toimii lähes täydellisesti.
 
 4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta

 
 Voikaa hyvin,
Ilona

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, lautasliinatkin sopivat niin kauniisti sisustukseen.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Mikä sen mukavampaa, kuin vieraat...mitä enemmän sen mukavampaa...:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia,yllätys vieraat ovat aina mukavia ♥

  VastaaPoista
 4. Mekin saatiin aamukahville yllätysvieraat, ja se oli mukavaa se!
  Ihanat kuvat ja upea kakku!!

  VastaaPoista
 5. Meillä kävi toisinpäin eli vieraat eivät saapuneetkaan, joten ruokaa olisi yllinkyllin....mukavaa pääsiäisen jatkoa. Ihana tuo pupu, katselin vastaavaa pinterestistä ja piti tehdä siihen menu, mutta mutta johonkin se aika taas meni.

  VastaaPoista
 6. Ihania pääsiäistunnelmia teillä ! Meillä myös tykätään yllätysvieraistakin, joskus sitä ressaantu jos suunnitelmat ei ihan menny kohilleen, nkyään osaa nauttia yllätyksistä elämän varrella ♥

  VastaaPoista
 7. Ihana pupu kääretorttua koristamassa ja "the more the merrier" niinhän se sanonta menee :-)

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Tykkään myös tehä torttua, nopee ja hyvää.
  Tuleeko sinun kirja myyntiin kirjakauppaan, olisi lahjakortti käytössä.
  Aurinkoista kevättä:)

  VastaaPoista
 9. Ihana koristelu. Noista muovieläimistä ei kyllä saa koskaan tarpeekseen ja niistä on NIIN moneksi :). Iloista aprillipäivää!

  VastaaPoista
 10. Onneksi tosiaan sitä on jättänyt turhan stressaamisen pois, elämää kai kun ei voi käsikirjoittaa valmiiksi :) Päivi toki tulee kirjakauppoihin myyntiin, ihan pian olisi H-hetki käsillä.
  Ilona

  VastaaPoista
 11. Lurpsis miten herkullisen näköistä! =)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!