15. maaliskuuta 2013

Löytöpalkkio kotivinkistä!


 
Tämä viikko on tuonut mukanaan melko ylläviä mahdollisuuksia. Minä innostun aina ihan kaikesta, ja olen yleensä sanonut jo kyllä, vaikka minulla ei olisi mitään hajuakaan siitä kuinka aikani riittää kaikkeen kivaan. Tällä viikolla olen uskaltaunut kuitenkin kieltäytymään yhdestä houkuttelevasta tarjouksesta. Toisaalta taas lähdin mukaan upeaan seikkailuun ja siihen haluaisin sinutkin mukaan. Minulle on annettu lupa antaa löytöpalkkio kaikille ihanan kodin, mökin tai vaikka veneen löytäjälle. Palkkion saavat kaikki, joiden vinkkaama paikka painetaan kansien väliin. Minusta palkkio on varsin ihku, voisin ottaa itselleni sellaisen heti paikalla, luulen sen olevan mieluisa kaikille ;) Paikka voi olla omasi tai vaikka ystävän. Siitä kuvia voi laittaa minulle ilona.pietilainen@hotmail.fi
 
Jään siis innolla odottamaan postiasi :)
Ilona

9 kommenttia:

 1. tätä pitää miettiä..ensin varmaan kysyä. meidän eräällä sukulaisihmisellä on aivan mieletön paikka. pieni mutta olishan siinä jo kolmekin kuvattavaa huonetta :D kaikkine ihanine yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
 2. Jään siis odottamaan viestiäsi, pieni on aivan suloisen kaunista ;)
  Ilona

  VastaaPoista
 3. Jännää! Jutellaanpa huomenna lisää, onpa ihana nähdä kunnolla pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana nähdä huomenissa, saapa nähdä vinkkaisitko jotain kivaa. Löytöpalkkio on mielestäni ihku ;)
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Pirteätä perjantai-iltaa kammarista ! Pistetäämpä kohe mietintään tuota etellisen postauksen riemullista olkkarianne ihhaillessa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana olisi saada sinulta sellainen viesti, odotan!

  VastaaPoista
 7. Hei, sinä olet kyllä reipas ja aina niin positiivinen...mistähän muuten saisin kirjasi Unelmien piilopaikka, muistathan, että asun Varsovassa...ihanaa viikonloppua.
  X Päivi

  VastaaPoista
 8. Serkkuni koti on kyllä kokemisen arvoinen. Viime kesänä tekivät piha- ja puutarharemonti, upea terassialue ja katos. Sisältä löytyy vanhaa ja kaikkea kaunista. Jopa maton hapsut ovat viimeisen päälle ojennuksessa. Serkullani on silmää sisustukseen unohtamatta sitä vanhaa ajanpatinaa.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!