26. syyskuuta 2013

KirjailijaksiSain eilen postia kirjoihini liittyen, ja päätin vastata kaikkien posteihin samalla täälläkin. Kuinka minusta tuli siis kirjailija? Minä päädyin kirjailijaksi aivan vanhingossa. Ensimmäinen kirjani näki päivän valon vuonna 2008 eli viisi vuotta sitten. Tuntuu kuin tuosta päivästä olisi lähes ikuisuus :). Sen päivän jälkeen olen kirjoittanut seitsemän kirjaa, joista viimeisin Lumoava Joulu-kirja on juuri nyt painokoneessa. Katseltavaa tänne etsiessäni kävin läpi monenlaisia tunteita, ihania muistoja pulpahteli esiin sieltä ja täältä. Yläpuolen tunnelmat ovat pääsääntöisesti vieläkin saatavilla olevasta Talven Taikaa-kirjasta.
 
Kirjailijaksi olen nimittänyt itseäni melko kainosti tunteilla - kuka, minäkö? Voimaa olen matkan varrella saanut hurjasti kirjojeni taittajalta Maaritilta. Meillä on toki ollut hankaliakin kohtia, mutta kunnon myräkällä on selvitty yli soiden ja suvantojen. Tietysti kirjoja ei synny ilman kustantajaa. Harri istuttaa minut kerran vuodessa kirjapalaveriin. Yhdessä sitten käymme läpi sitä kantavatko ideat sen pidemmälle. Olen kiitollinen saadessani tehdä tätä työtä. Rakastan puuhaamista, ja tämä rakkauteni saa näkyä kirjoissani. Minua ei ole yritetty koskaan taivuttaa mihinkään toiseen muottiin kuin olen. Tulevassa kirjassani saan siis kirjoittaa Joulu-kirjeeni kaikella tunteella juuri sinulle. Tärkein asia, jonka haluan teidän kaikkien tietävän on kiitollisuus. Yhtään kirjaa en voisi kirjoittaa ilman lukijoitani - kiitos siis ihan jokaiselle kirjani kannen avaajalle.
 
Teille kaikille kirjailijan ammatista haaveilevalle liehutan lippua kannustukseksi. Mikään tie ei ole liian pitkä, on vain uskottava, toivottava ja yritettävä. Kirjailijaksi voi päätyä varmuudella, minä toivotan sinulle onnea haaveisiisi - uskomalla vahvasti unelmat voivat toteutua.
 
Halaus,
Ilona

11 kommenttia:

 1. Kiitos ihanan positiivisesta postauksestasi! Niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kirjasi ovat ihan lemppareitani . Tunnelmallisia kirjoja jokainen. Odotan jo innolla Joulu-kirjan käsiin saamista.

  VastaaPoista
 3. Onneksi siusta tuli kirjailija, nyt me saamme nauttia näistä siun ihanista kirjoista.
  Mukavia kirja ideoita siulle:)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuden kirjasi myyntiin, toivottavasti menee paljon. Kirjasi ovat hyviä, olen pari lukenut jo ja lisää katselen.

  VastaaPoista
 5. Kahvipannun kuva päätyi Koti Lehvästön varjossa-kirjan kanneksi, pannusta vain heijastelee meidän koti talo. Joulukirjaa olen väsännyt kaikella tunteella, jännitän jo nyt, mitä siitä sanotte :)
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Aion kyllä hankkia tuon sinun kirjasi niin upeita kuvia on jo sulla täällä blogissakin, etten taatusti tule pettymään avatessani kirjan <3 Ihana lukea, että unelmat voi toteutua, kun uskoa on tarpeeksi!! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kirjoitus Sinulta! Ja onnea uudelle kirjalle! Nautin blogistasi ja lehtijutuistasi. Kirjojasi en valitettavasti ole lukenut. Oman tilanteeni takia en vai voi kaikkea itselle saada. Ihanaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 8. olen ihan samaa mieltä, että meistä kaikista on moneksi, kunhan uskomme unelmiin ja omiin kykyihin :)
  onnea uudelle lapselle (kirjalle) ;)

  VastaaPoista
 9. Kirja varmasti päätyy meillekin jouluinspiraatiota innoittamaan kun jo nämä kuvat saa sellaista fiilistä aikaan :)

  VastaaPoista
 10. Halaus teille ihanaiset, vöimaa ammennan jokaisesta sanasesta. Ihanaa on ajatella, että aivan kohta on joulu <3

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!