21. syyskuuta 2013

SADONKORJUUKRANSSIT JA SYYSJUHLA
 
Meillä on vietetty syysjuhlia hämäränhyssyssä. Perjantaina intouduin Lidlin vihanneshyllyllä, josta mukaan nappasin euron retiisinippuja ja ruusukaaleja juhlakoristeisiin. Retiisikranssi syntyi suoraan niput kiinni sitomalla rautalangasta taivutettuun pohjaan. Sitomiseen käytin juuttinarua, joka maastoutui sopivasti lehtien väliin. Muutama krysanteemin kukka ja kattauskoristeeni tuli valmiiksi. Ruusukaalit työnsin rautalangan läpi helminauhoiksi asetelmiini. Ikikukkakranssin pellavansiemenkodat on maalattu ennen sitomista vaaleanpunaiseksi. Voi, miten rakastan tätä syksyä, sadonkorjuuta, kukkien värejä, syyslehtiä ja omenan tuoksua. Hulivilin Onnenhetket-kirjan julkaisemisen kunniaksi mieheni äiti yllätti minut kutomillaan salaattiottimien säärystimillä.  Kelpaa näillä nyt salaattia siirrellä ;). Huomenna matka jatkuu Seinäjoelle ihanaan kotiin kyläilemään. Nyt halaus kaikille teille ihanaisille, on ollut ihan upeaa lukea kommenttejanne Lumoava Joulu-kirjasta. Osallistukaa ihmeessä arvontaan alapuolella, vielä on viikko aikaa.
Hymyjä,
Ilona

11 kommenttia:

 1. Ui, miten herkulliset värit! Ja noi säärystimet on niin suloiset. Onhan tässä syksyssäkin puolensa :)

  VastaaPoista
 2. Todella upeita kransseja, retiisit on aivan mahdottoman viehättäviä.

  VastaaPoista
 3. Kauniit koristelut teitkin! Pitäisi ehkä itsekin intoutua kranssien tekoon. Tämä syksy on jotenkin jähmettänyt minut...

  VastaaPoista
 4. Oi mitä sadonkorjuun riemua ja värien sinfoniaa!! Upeita koristeita.
  XX

  VastaaPoista
 5. Tuo liila kranssi on varmaan kaunein kranssi minkä olen koskaan nähnyt.

  VastaaPoista
 6. Huomenia Ilona,
  ja toistan taasen itseäni...sydänlämpöinen iso kiitos että jaat kaiken kauneuden ympärilläsi meidän muiden kanssa <3 Useita ideoita olen sinulta kotiini / puotiini saanut.
  Ihastuttavalta näyttää tuo joulukirjasikin, yritin klikata sitä tilaamaan, muttei jostain syystä avannut yhteyksiä...?
  Kaikkea ihanaa & kaunista syksyysi ja koko perheellesi sekä Neilikka-nuppuselle.
  Myös meidän 3 lta affenpinseri-pojalta sekä vauva-nöffi neitiseltä :)

  VastaaPoista
 7. Ihania koristeita jälleen kerran, näitä on NIIN ilo katsella! :) Mistä olet löytänyt nuo järjettömän upeat pyöreät jalalliset häkit? En ole ennen vastaavanlaisia nähnyt missään, vau! Kaunista syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Syksy on kyllä valtavan kaunis, lehtimereen tekisi mieli sukeltaa ;) Yritän silti malttaa mielen ja kahlailla vaan lehtikasoissa, eh. Ihana taas lukea viestejänne, kiva Tuula kuulla sinun inspiroituneen. Minulle voi laittaa kirjasta sähköpostia matkaan. Linda, häkit tulivat puoli vahingossa minulle ystävän kautta.
  Aurinkoa,
  Ilona

  VastaaPoista
 9. Herkullisia kuvia! Ja söpöt säärystimet :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!