2. syyskuuta 2013

Minä+tietokone+Hanne+ kamera =Norja


 
Meidän seikkailumme täällä vuonojen valtiossa on alkanut juurikin tänään. Oslon lentokenttä on enemmän kuin tuttu. Täällä vietetään välilaskujen aikana parisenkymmentä tuntia. Vaarallisilla vesillä siis liikutaan, kassit ovat täyttyneet ihan vahingossa. Osloon vievän luotijunan kyydissä pinkaisimme tappamaan aikaa keskustaan. Grønland- kaupunginosassa kannattaa poiketa ehdottomasti, sen tunnelmat ovat hyvinkin marokkolaiset. Minun ostoskassiin viikattiin siis ihanaa sameettia, josta tulee sängynpääty - ainakin tällä hetkellä. Kukkakulttuuri on täällä, jotain aivan upeaa. Inspiroituminen on lähestulkoon pakollista ;) Nyt aamuyöllinen herätys alkaa jo painaa, ja kohta lennämme taas eteenpäin. Huomenna on jännittävä päivä, siitä siis myöhemmin.
 
Pitäkää huolta toisistanne, huomisiin,
Ilona

6 kommenttia:

 1. Ihanalla reissulla olettekin!
  Odotan innolla jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissua. Minulla on jonkinmoiset tatsit siitä minne ehkä olette menossa, saas nähdä olenko oikeassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvistä kuvista! Oikein hyvää reissua teille.

  VastaaPoista
 4. minäkin seuraan blogiasi säännöllisesti, koska olet todella inspiroiva. tuskin maltan odottaa mitä sieltä viikinkien maasta löydät.terv.päivi

  VastaaPoista
 5. Parisenkymmentä tuntia välilaskun aikaan????Vaikka paljon matkustelen, niin näin onnekasta ostosaikaa ei ole koskaan ilmaantunut:) Norjassa kuten Suomessakin on minusta upeita kukkalaitteita! Tästä postauksesta sainkin idean: rosemariinini on valtava pensas, enkä koskaan ole ajatellut kietoa siitä seppelettä. Nyt seen teen Kiitos!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!