10. marraskuuta 2013

KimallustaTäällä on taas harakoitu. Palaveri paikkana Viherlandia ei ole mikään järkevä vaihtoehto - sieltä ei vain pääse pois sortumatta. Mukaan sieltä oli noukittava kimalteleva mehitähti, jonka päälle tuhersin innoissani hopealangasta kaaren. Kyllä kukat vain tekee naisen onnelliseksi :) Uudet tyynyt ja peitteet päätyivät myös lämmittämään viileää syysiltaa, ne huusivat nimeäni täällä. Meidän isäinpäivää on vietetty tänään koripalloa katsellen. Kotimatkaa on jäljellä vielä muutama sata kilometriä. Isäinpäivän ateria syödään aivan kohta ABC:llä. Oikeastaan paikalla ei ole merkitystä - pääasia, että meidän pieni perhe on yhdessä tänään.
 
Ihanaa isäinpäivää ihan jokaiselle isälle!
Ilona
 
Ps.muistakaa osallistua alapuolen arvontaan :)

10 kommenttia:

 1. Voi että mä sitten tykkään noista sun väreistä, niin hyvällä maulla suunniteltu. Olet ehdoton suosikkini so far TV-kodeista! Hassua vain että samassa kategoriassa oli niin eri kokoisia koteja. Ja tuo kimallus ja mehitähti, kiva yhdistelmä ;)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana peite ja muutenkin upea tunnelma kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Kauniita värejä, tykkään minäkin kovasti :) Ja upea tapetti!

  VastaaPoista
 4. Täällä myös yksi sinun kotisi fanittaja... on todellakin taito sisustaa noin hallitusti upeilla väreillä.

  VastaaPoista
 5. Mitkä namuset noi tyynyt ja peite <3

  VastaaPoista
 6. Mitkä namuset noi tyynyt ja peite <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat värikkäät tekstiilit! Ja voi kuinka ihanaa, kun joulu lähestyy ja saa luvan kanssa haalia ympärilleen kaikkea kimaltelevaa, hihii!

  VastaaPoista
 8. Mä niin haluisin myös tuon peiton, mut ei ihan mahdu budjettiin, joten kiva että saan ihailla sitä sinun kuvissasi ;) Iloa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 9. Näinhän se on, että kaikki ihanat tuotteet aina huutavat nimeämme, jolloin meidän on pakko ottaa ne matkaamme mukaan...
  xx

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!