28. marraskuuta 2013

Tapettipeura ja harakan joulukoristeet !


 
 
Mökkitapetoinnista jäi sopivia pätkiä askarteluun. Siitä syntyi ajatus tähän tapettipeuran leikkelyyn. Todella vaikea oli löytää oikean mallinen peura, jonka osaisin piirtää käsituntumalla puhtaaksi. Pinterestistä hakemalla deer silhouette löytyi melkoinen määrä peuroja. Valitsin yhden ja piirsin tapettiin suurennetun version vapaalla kädellä. Leikkelyn jälkeen tapetti kääntyili mutkille ja rullille. Yksi yö maton alla sai sen suoraksi. Kellariin vievä ovi on maalattu Chalk Paint-maalilla sävyllä French Linen. Peuran kiinnitin siihen liisterillä. Ruma kahva oikein pomppaa ovesta silmille, vinkatkaa ihanat, mistä löytäisin jonkun kivan - toimivan.
 
Tälläiselle harakalle sopivia koristeita askartelin samalla tohkeissani. Sabluuna toimi tuo alapuolen malli. Yhteen koristeeseen sain uppoamaan neljä leikattua koristetta. Leikkaamisen jälkeen taittelin koristeen puoliksi ja liimasin toisen puolen taitoksen kiinni toiseen kappaleeseen. Kristallin liimasin taitoksen väliin. Muoto on minusta kivan erilainen.


Olen vihdoin saanut arvonnan Särkänniemen Koiramäkeen ja Happy Mondayhin arvottua. Voittajina on Mirva Koiramäen liput ja Annikkila tuotepaketti. Meidän perhe ei harmikseni ennätä Koiramäkeilemään, meidän liput siis arvoin teidän kesken myös eli Kaardemummalle kolme lippua ja pullakahvit/kaakaot sinun perheelle odottaa. Laittakaa minulle sähköpostia ja sujutan matkaan lippuja. Onnea voittajille!

Nyt katoan viikonlopuksi teille tietämättömille, ohjelmassa on syntymäpäiviä, joulukadun avajaisia ja parhautta pikkujouluja hyvien ystävien kanssa <3

Voikaa hyvin!
 
Ilona

11 kommenttia:

 1. Ihana peura! Minäkin tulostin yhden silhuetin pinterestistä olohuoneen senkille :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja askarteluja. Peurasta tuli upea katseenvangitsija :) p.s. Blogissani on arvonta käynnissä. Tervetuloa osallistumaan :)

  VastaaPoista
 3. Mulle ei kelvannu kahvaksi kun tuo antiikki messinkinen, jossa on posliinia. Kuvaa löytyy osoitteesta http://diypaulas.blogspot.fi/2013/11/kaiken-pystyy-tekemaan-itse.html ja on siellä sopöt kuin siat pienenä päivityksessäkin kuvaa yläkerran makkarin ovesta samalla kahvalla. Tätä saa jopa Clas Ohlsonilta. Mukavan maalaisromanttinen ja se messinki on antiikkisena siinä niin tummaa että kelpaa, itse vierastan ainakin sitä perinteistä o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Paula, ihanat nuo kahvat, juuri jotain tuollaista etsiskelen, siispä Clasulle :)

   Poista
 4. Koristeet olivat hienoja. Mukavaa, että laitoit sabluunan tänne, jospa ennättäisin itsekin vielä askartelemaan. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi tumpelo ihailee noita sinun aikaansaannoksiasi <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis aikaansaannos!!!
  Mukavaa viikonloppua teille ♥

  VastaaPoista
 7. Teippiä kahvan päälle ! :
  Peura on niin komea ja maali...niin kaunista.
  Hyvää pikkujoulua ! <3

  VastaaPoista
 8. Ihastelen myös tuota peuraa, Komea! :) Sinä osaat tehdä kauniita juttuja. Osasinkohan taitella tuollaisia koristeita !?

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!