1. joulukuuta 2013

Ystävien kristallijuhlat!







 
 
Takana on viikonloppu ystävien kanssa. Täällä kyläillessä tuntee todellakin tervetulleeksi itsensä. Teemana pikkujouluissa oli kristallit ja siipien havina. Kimaltelevia koristeita, rautalangasta taivuteltuja siipiä ja rypisteltyä sellofaania maljakossa kristallimaisesti välkkymässä - upea kattaus syntyi Tainan käsissä.  Vinkkinä muuten teille, nuo suloiset jääpuikot on ostettu Biltemasta 2,90e/6kpl, ei hinta ainakaan päätä huimaa :)
 
Tarjolla oli
Kanttarellisoppaa
Kermaista aurajuusto lohta
Lammasta kasvispedillä
Puolukkaista kinuskipiirakkaa
 
Ruoka oli huolella valittu, pitkään haudutettu ja rustiikkinen - ihanan metsäinen. Meidät hemmoteltiin pilalla, ja nautin jokaisesta hetkestä. Viimeiset lampaanpalat katosivat meidän karvakuonon suuhun. Tainan taivuttelemat siivet sain mukaan, kynttilät on jos somisteltu niillä. Me nähdään taas uudenvuodenaattona meidän mökillä. Silloin on meidän kokkausvuoro. Kiitos Taina ja Jukka, lämmin mieli kantaa koko viikon.
 
Ystävärikasta viikkoa teille kaikille <3
Ilona
 
 

11 kommenttia:

  1. Kaunista ja tyylikästä. Virittelin tänään juuri samanlaisia "jääpuikkoja" kasvariin.. Hyvää adventtia!

    VastaaPoista
  2. Olitpa saanut hienosti tunnelman vangittua kuviisi. Ihana ilta, kiitos siitä teille <3

    VastaaPoista
  3. Sinulla on niin huikean kaunis koti! Eksyin sivuillesi kaunis koti ohjelman kautta ja nyt en voi kuin ihailla sinun kuvia :-)

    VastaaPoista
  4. Oi miten kaunista ja kauniit juhlat! Ja kiitos vinkistä, saatoinpa juuri ostaa ökyhintaan hyvin samankaltaisia aivan suotta, kun nämä olisivat kelvanneet miun tarkoitukseen :)

    VastaaPoista
  5. Suloisia enkelinsiipiä :) Noita voisi itsekin yrittää tehdä.
    http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Wau, tuosta ei kyllä enää kauniimmaksi voi vääntää millään. Uskomattoman upeen näköistä!
    - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

    VastaaPoista
  7. Oi Neilikkaa...♥

    Käärin just sinulta vuosia sitten ostamani kranssin (sen jossa kauriita) ympärille kristallinauhaa ja nyt se on kuin uusi. Hätä keinot keksii, sillä en raaski sitä vaihtaakaan, sillä ne kauriit...

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!