23. heinäkuuta 2015

Ihan kamala
 
No, joo ihan kamalahan tämä meidän mökkeröinen on ollut ja on sitä vieläkin. Ensimmäisten kuvien jälkeen täällä on lähinnä purettu vanhoja rakenteita - oikeastaan aivan kaikki irti lähtevä. Entiset kattorakenteet viistivät suurin piirtein päätä - ainakin meidän pitkien ihmisten kohdalla. Lattioita ei voinut ajatellakaan jätettävän paikoilleen. Huoneratkaisutkin menivät yllättäen uusiksi ja jättimäinen sauna muuttui keittiöksi sekä sauna siirtyi pukkariin. Tämän maalarin koetuskivenä on ollut mökin valtaaja haarapääsky poikasineen. Eihän sitä voi hätää - odotettava on kiltisti pesästä kurkkivien poikasten matkaan lähtöä. Maalarin on myös kiltisti käytävä pihalla, että lintuemo pääsee ruokkimaan katrastaan. No, mutta matka jatkuu ulkokaton uudelleen tekemisellä, lattioiden rakentamisella ja vankalla haaveilulla - ilman sitä voisi usko loppua ;)
 
Ja nyt surffailemaan uusia ideoita sisustukseen.
Ilona

4 kommenttia:

 1. Suojaisen paikan on valtaaja löytänyt pesälleen. :D Aika monta suuta näyttää olevan avoinna ruokaa odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellyttävää kuunnella niiden piipitystä emon lähestyessä - luonnon suuria ihmeitä :)

   Poista
 2. Mökistä tulee varmasti ihana. Meillä on tallilla paljon pääskyjä pesimässä, eivätkä ne välitä tuon taivaallista hevosista, vesikarsinasta ja ihmisten puuhailuista. Omistaja ajoittaa tallin pesun niin, ettei tallissa ole pesät käytössä ja pesät säästetään aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi matkaa ihan alkumetreiltä on jo tultu melkoinen matka. Huomasin, että linnut tottui melko pian pensselin heilutukseen ja rohkeasti kantoivat minun ohi evästä pienille.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!