25. syyskuuta 2015

Mökkiremppaa ja syyskuistit :)Hih, lupaamme aina miehen kanssa toisillemme, ettei enää koskaan - seuraavana päivän sitten huomaamme olevamme suossa. Oikeammin ehkä remontoimassa tai rakentamassa jotain. Nyt meidän työn alla on ollut tämä mökkipolo, jonka ressukka olomuoto sai meidät molemmat heltymään. Olemme katuneet - sen myönnän. Urakkatunteja tämän kunnostukseen on mennyt satoja. Nauran meille näin jälkikäteen. Välillä olen huutanut apua maalatessani itseni keskelle lattiaa - mieheni vakuuttaessa, että tästäkin nyt selvitään - nukut vain siellä yön ;) Huumori on ollut kateissa ja välillä ihan hurjan vallatonta. Mieheni vuoraa autonpenkit jätesäkeillä vaimon saapuessa kyytiin - olisinko siis vain maalannut itseni. Tänään ollaan kuitenkin jo tässä - huomenna pidemmällä ja jonain päivänä voi kirkkain silmin väittää kaiken olleen kultaista aikaa. Mitä elämä olisikaan ilman suolaa tai ilman vaaleata tukkaa - sillä saan kotona aina kaiken anteeksi - ehkä ;)
Ilona

5 kommenttia:

 1. Niin tunnelmallisia kuvia! Kyllä tuossa terassilla kelpaa nautiskella maisemista ja juoda kaffia tuosta ihanalta pikkupöydältä. Hauskoja kommelluksia, musta kanssa tuntuu aina että oon enemmän maalissa itse kuin se maalattava kohde ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulle - juuri tänään istuskeltiin kahvilla auringossa - todettiin kyllä syksyn olevan niin kaunis :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nyt ollaan jo ihanassa loppuvaiheessa - näkyy jo jotain valmista. Toivottavasti kohta saan sujutella sisustusta sisälle mökkiinkin :)

   Poista
 3. Oi kuinka ihania tunnelmaa huokuvia kuvia!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!