22. syyskuuta 2015

Harmaan päivän taltutustaMeillä vietetään flunssapäiviä - ulkona oleva harmaus sekä kodinhoitohuoneen pyykkivuori kruunaavat tunnelmat. Herkkujen hakumatkalla onneksi löytyi muutama lumimarjan oksa, jotka sujautin lintuhäkkiin syyskukkasten kanssa suloisesti sekaisin. Kummallista, kuinka vähän oikeastaan tarvitaankaan mielen kohennukseen. Nyt istun pienen nuhanenän kanssa sohvalla kynttilöiden tuikutellessa pöydältä. Huomenna paistaa aurinko, siitä olen varma ;). Nyt pitää mennä, sillä suklaapussukka kutsuu tämän äidin heikohkoa luontoa. Jos kukat auttavat mielen kohennukseen - suklaa tekee sen varmuudella ;).
 
Ilona

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne. Suklaa on kieltämättä taianomainen lääke kaikkeen :D itse jäin koukkuun Olde Hansan makoisat mantelit-herkkuihin. Maistuvat niin joululle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä hönkäillään jo paremmin. Kurjimpaan flunssaan ei vain auta muu kuin suklaa :)

   Poista
 2. Kaunis asetelma lintuhäkissä. Häkki on kyllä mitä oivin areena niin viherkasveille kuin lasten askarteluillekin. Meidän olohuoneeseen on saapunut jo kaksi isoa lintuhäkkiä. Niihin ei sisustuksessa hevillä edes kyllästy erilaisten "täyttö" mahdollisuuksien johdosta.Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullut villiinnyttyä aivan täysin lintuhäkkeilyyn :) Pitää käydä kurkkimassa heti sinun ideoita!

   Poista
 3. Ihanat kuvat, jälleen, tuo lintuhäkkiasetelma niin tunnelmaa huokuva. Paranemisia toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena sinne - olipa kiva kuulla. Meillä voidaan tänään paremmin ja aurinkokin jo näyttäytyy :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!