30. lokakuuta 2015

Arvotaan lahja isälle!


 
Isäinpäivä lähestyy -meille se tarkoittaa juhlaa, jossa muistellaan jo pois mennyttä isääni ja mieheni isää. Tietysti juhlitaan myös miestäni - lapseni isää. Hieman olen aloittanut varaslähdön ja lahjonut mieheni hänen toivomallaan Makujen matka -Georgia -kirjalla. Kirjan on tehnyt Ville Haapasalo, Kauko Röyhkä ja Juha Metso. Kustantaja on Docendo - hienoa on arpoa tämä kirja teille luettavaksi. Sen lähetän tulemaan heti arvonnan päätyttyä voittajalle. Osallistua voit kommentoimalla - ihana olisi kuulla, kuinka teillä vietetään kovin tärkeätä päivää.


Tänään me fiilistellään miehen kanssa ihan kahdestaan mökillä - tai oikeastaan kolmestaan, karvakuono hyyrystelee tietysti mukana. Kuuran kauniiksi tekemän luonnon keskellä on pakko olla onnellinen. Minusta on ihanaa istua mönkijän kyydissä ja poukkoilla miehen kanssa pitkin mutkaisia teitä täällä maalla. Mökki tuntuu entistäkin kutsuvammalta pakkasretken jälkeen. Takkatulen edessä on hyvä lukea kirjaa ja kommentoida meidän mielestä sen parhaita kohtia. Niitä keräsin teille alapuolelle luettavaksi. Hauskaa - tämä kirja on kyllä makumatkakin, mutta kovin tarinallinen sellainen.
 
 
"Mies on pää ja nainen on päätä pyörittävä kaula".
- Georgialaiset miehet ovat tekevinään päätöksiä vaikka naiset päättävätkin kaiken heidän puolestaan-
 
"Georgialaiset ovat liian laiskoja tappelemaan"
 
"Tätä se on kun naisten kanssa eksyy keittiöön, ikinä ei tee mitään oikein"
 
"Ja se mitä et jaksa syödä, jaetaan ravintolan takaovelta köyhille"
 Me nautitaan kuurasta vielä tämä ilta ja huomenna katan pöydän kotona minun tärkeilleni  <3
Ilona

Yhteistyö: Docendo

37 kommenttia:

 1. Meillä mies saa isänpäivänä aamupalan sänkyyn ja lasten kans tehdään kortit ja hankitaan / tehdään lahjat. Lisäksi meillä
  Syödään hycin ja leivotaan tietysti kakku. :) tärkeä ja ihana päivä. Käydään myös lasten pappojen luona.

  VastaaPoista
 2. Toihan olisi nappi isänpäivälahja J:lle, innokas ruoanlaittaja kun on. Isänpäivänä tulee nuorempi tytär perheineen (tai lapsineen, miehensä kun on töissä) meille syömään. Vanhempi asuuu kaukana ja soittaa onnittelusoiton. Siitä, kuka ruoan laittaa ei ole vielä tietoa, mutta voi olla että J varaa sen homman itselleen. Minä saan sitten valmistaa jälkiruoan.
  Oikein tunnelmallista viikonloppua teille kahdelle (kolmelle)!

  VastaaPoista
 3. Täällä käydään isiemme haudoilla ja juhlitaan omien lasten isää! Poika tulee myös silloin käymään kotona. Syödään hyvin ja luulempa, että kutsun äitinikin meille syömään!

  VastaaPoista
 4. Meillä kans muistellaan mieheni kanssa isiemme ja miestäni lapset muistaa entisen lasten urheiluseuran historiikkikirjalla, jossa mies valmensi ja lapset harrasti, mutta tuo olisi mielenkiintoinen kirja, uskoisin, että mieheni mieleen.
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Omalle isälleni sytytän kynttilän <3

  VastaaPoista
 6. Tuo olisikin hieno lahja isälle, hän on innolla katsonut kaikki Ville Haapasalon ohjelmat :) Isä jo tuossa viikko sitten sanoi napakasti minulle että "ja mitään isänpäivälahjoja ei sitten ostella, ettäs tiedät". Mutta enköhän minä nyt ainakin suklaarasian osta kiellosta huolimatta... ;) Tai tuoksuvaa teetä kun tykkää niistä kovasti.

  VastaaPoista
 7. Aamupala sänkyyn, laulu ja joku itse tehty pieni lahja (vielä muutama vuosi sitten niitä vessapaperihylsyaskarteluja, nyt tavallisesti jotain pientä käsityöjuttua). Oman isän luo leivonnaisten kanssa ja kahvittelua ja höpöttelyä yhdessä lähisuvun kanssa. Aika perinteistä.

  VastaaPoista
 8. Hih, meillä mies saisi hepulin aamiaisesta sänkyyn :D Ehdottomasti syötävä pöydässä. Kirja kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja ihan uusi tuttavuus.

  Näissä sinun kuvissa on aina sellainen sukellan mukaan tunnelma. Ihanan lämmin.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 9. Ruoanlaittajaisälle varmasti mieluisa lahja. Isänpäivä muu perhe tekee ruoan ja aikaa vietetään yhdessä.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Meillä vain muistellaan, ei ole ketä juhlittaisiin, rinnallakulkija on nyt 10 kerran pois isänpäivästä ja oma isä sitäkin kauemmin. Kynttilä syttyy miehen haudalle ja myös muualle haudattujen muistomerkille.

  VastaaPoista
 11. Teen aamupalan miehelle ja hänen mieleistä ruokaa. Lapset tulevat tervehtimään isäänsä, jos eivät ole töissä, soittavat ainakin. Rauhallisesti kahden luontoa ihaillen.
  Hyvää pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 12. Isejä juhlitaan herkuilla, niin lasten isää kuin minun isää, jolla on synttäritkin melkein samaan aikaan. Arvonnassa mukana siis!

  VastaaPoista
 13. Isänpäivänä laitetaan aamupala valmiiksi ja mehua skumppalaseihin. Lahjotaan ja lauletaankin. Siitä on vaan nykyisin tullut niin hervoton ohjelmanumero, kun koira saa joka kerta hepulin - miksi makkarin ovi pysyy kiinni, miksi "isi" ei tule.. Eli kun ovi avataan, niin ensimmäisenä sängyn viereen ryntääkin koira ja aloittaa hulabaloon :D
  Tuo kirja ois ihan unelmalahja ja itsekin lukisin sen ahmien.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Me mennään koko perhe mummolaan juhlimaan minun iskää. :)

  hippohiiri (@) gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meillä vain vietetään rauhallista kotoilupäivää, toki unohtamatta poisnukkuneita isiä.

  VastaaPoista
 16. Tänään tuli just radiosta Villen haastattelu ja mietin, että voisinpa hankkia tuon kirjan. Siis itselleni. Miehenikin kokkaa, mutta ehkä ei ihan helposti Georgialaista :-D Isänpäiväksi varasin koko perheelle matkan Tallinnaan ja pöytäväraus on ravintola Controvertoon. Aivan mahtava italialainen ravintola! Älkää muuten kertoko kellekään, mieheni ei tiedä tästä.

  Kiitos Ilonalle ihanasta blobista!

  VastaaPoista
 17. Isäni, 85-vuotias, varmisti jo pari viikkoa sitten, että tulettehan käymään isänpäivänä. Tottakai menemme kakkukahveille.

  VastaaPoista
 18. Meillä laiskotellaan sängyn pohjalla leffaillen :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa :)
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Meilla lapset tulevat käymään ja Mimosa tietenkin. Teen hyvää ruokaa ja vietämme yhteista aikaa.

  VastaaPoista
 21. Isänpäivää ei kovin paljon vietetty läpsuuden kodissani. Kortit toki koulussa tehtiin ja muistaakseni kakku väsättiin. Miehelleni tytär teki aina kortin ja jokin pikku lahja annettiin. Usein meillä on ollut mustikkapiirakkaa kakun sijasta. Mieheni lempparia. Mieheni mielestä paras lahja on aina ollut, että hänelle tehtäisiin jotain hyvää ruokaa. Naudan pihviä mieluiten!
  Nyt on ensimmäinen isänpäivän, kun tytär ei asu enään kotona. Veljeni vaimo on kutsunut meidät isänpäivän aattona syömään heille. Tyttäreni puolisoineen ja isäni tulevat myös, joten juhinta hoituu näin tänä vuonna!

  VastaaPoista
 22. Aamupala miehelle sänkyyn nuorimmaisen kanssa. Vierailulle omille isille päivällä. Illalla isommat lapset tulevat syömään ja kakulle. Lapsenlapsen näkeminen tätkeää

  VastaaPoista
 23. Muistan isääni yllätyspaketilla! :)

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 24. Heippa hei!
  Meillä Isänpäivää juhlitaan jo lauantaina. Lapset ja lapsenlapsi sekä mieheni vanhemmat
  kokoontuvat meille. Ja me mieheni kanssa teemme ruoat ja niistä sitten nautitaan koko
  porukan voimalla. Ihanaa yhdessäoloa, jota jo odotan!
  Arvonnassa jälleen kerran mukana!
  Terkuin Jaana

  VastaaPoista
 25. Aina on isää ja pappaa juhlittu. Kakkua syöty ja lahjottu vaikka mieheni sanoo että joka päivä on isän/äitin päivä. Villen haastattelu oli eilen telkassa ja ajattelin hankkia tuon kirjan jospa se täältä tulis. Anne T.

  VastaaPoista
 26. Georgialaisilla tuntuu olevan viisaita ajatuksia;D Itsekin olen vähän tätä kirjaa katsellut, kun Ukko K. tykkää Villen ohjelmista.
  Isänpäivää vietämme aika rauhallisesti,arkisesti jopa.Hyvää ruokaa kokataan yhdessä ja mukulat saattaa värkätä aamupalan iskälle.Edellisenä päivänä kyläillään ukkien luona ja viedään kynttilät haudoille.
  amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 27. Isänpäivä vietetään kotosalla herkutellen ja televisiota katsellen :) Mukana arvonnassa!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Isäni haudalle vien kynttilän sekä poltan myös kotona. Mieheni ja pojan perheen kanssa syömme mieheni laittamaa lammasta. Lahjoja meillä ei ostella vaan nautitaan toistemme seurasta.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Isänpäivää vietetään kokkaillen ja herkutellen.

  Tiina A.

  VastaaPoista
 30. Meillä vietetään isänpäivää hemmottelemalla lapseni isää. Sänkyyn viedään aamupala, lahja ja kortti. Omalle isälleni askartelemme yhdessä lapseni kanssa kortin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Meillä isänpäivää vietetään omien ja puolisoni vanhempien luona syömällä ja viettämällä aikaa yhdessä :) Tämä on myös ensimmäinen isänpäivä puolisolleni joten hänelle pitää keksiä jotain erikoista :) lottakooo@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Käydään kokkaamassa puolison isälle juhla-ateria. Muita isejä ei lähisuvussa ole jäljellä.

  VastaaPoista
 33. Meillä isänpäivää vietetään nykyään minun (tytär) luonani.Laitan ruuan ja leivon.Vietetään aikaa yhdessä.Lahjaksi olen kutonut villasukat ja ehkäpä teen vielä intialaisen päähieronnan,mistä isäni pitää kovasti =)

  VastaaPoista
 34. Ihana lahja isälle. riraraita@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Olisipa oiva lahja Kauko Röyhkä -fanille.
  heidi.hallikainen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 36. Vieläkö arvontaan ehtii mukaan vai loppuko jo aika? Joka tapauksessa kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta :) Meillä juhlitaan viemällä lasten kanssa isille sänkyyn toiveaamupalaa ja itse tehtyjä kortteja. Ehkä jokin ostettukin yllätys.
  minttu.ukkonen (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa! :-) Isä on ihana.

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!