17. lokakuuta 2015

Kodin syyspukineet


Meidän pienen rintsikan piha on melkoisen huoleton ja miehestäni se on hompsuinenkin. Olen sellainen lehtien jemmaaja - en tahtoisi haravoida niitä lainkaan. Mies ei ole samaa mieltä ja haravoi uudella jättiharavallaan innoissaan lehtikasoja. Sillä välillä saan rauhassa kärrätä kodin syyspukineita paikoilleen. Minusta on ihana tulla illalla kotiin kynttilöillä ja valoilla puetun pihan läpi.
 
Pihatolppa on rakennettu kynttilälyhtyä varten heinäseipäistä. Lyhty on jo elänyt aikansa - huomasitte ;) en silti henno sitä heittää pois vaan sytytän urhoollisesti aina uuden kynttilän nokeamaan sen laseja. Talon seinähyllylle nostin viime vuonna hankitut lyhtytalot, joiden sisään piilottelin yhden ulkovalosarjan - tämä sarja on lämmin valkoinen sävyltään. Autotallin harjaan kipusin into piukeana viemään jättimäisen sammalkranssin - sekin on viime vuodelta. Pohjana kranssilla on hulahulavanne - suosittelen kokeilemaan. Kranssi syntyy sen päälle ihan hurjan nopeasti.
 
Talolyhtyjä etsiskelevä löytää ne täältä.
 
Nyt meidän ryhmärämä lähtee viettämään melko vauhdikasta päivää Peurunkaan. Autoon pakataan lapsen lisäksi yksi punatukkainen koira ja kaksi vanhempaa, jotka yrittävät olla villiintymättä aivan täysin vesiliukumäessä ;).
 
Kaunista viikonvaihdetta sinne Ihanat!
Ilona
 

12 kommenttia:

 1. Niin kaunis koti syysasussa. Oikein mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari - syksyllä niin kaipaa valoja ihan kaikkialle :)

   Poista
 2. Teillä on niin upea koti. Kauniita kuviakin jälleen :) Hauska idea tuo sammalkranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia - kauniisti sanottu. Minusta tuo kranssi on huippukiva - nopeasti, äkkiä, melkein heti valmiiksi ;)

   Poista
 3. Kivat on syyspukineet teidän pihamaalla, minä tein kranssin polkupyöränvanteesta pyörittelin liokoa (havumainen kasvi joka kasvaa maatapitkin metsässä) vanteen ympärille ja valonauhan laitoin pinnojenväliin ; )
  -Santtu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalle idealle - nyt vain vanteen metsästykseen <3

   Poista
 4. Kaunista syystunnelmaa. Ihana koti ja piha teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiks, kiitos ihana - viihdytään tässä niin pienessä talosessa :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!