12. lokakuuta 2015

Ne kauneimmat tunnelmavalot Meillä lomaillaan täällä mökkimaisemissa. Pimeys on täällä katuvalojen ulottumattomissa uskomattoman syvää. Ennen ehkä pelkäsinkin sitä pimeyttä - nyt se on jotenkin lohdullista. Valojen asettelun aloitan syksyllä juuri tähän aikaan ja niitä levittelen innoissani vähän ja kaikkialle.
  
 
Tähän saakka olen suosinut lämpimän valkoisen valon sarjoja. Salaa olen ihastellut toisten pihoissa pieninä tähtinä kimaltavia valoja, jotka löysin nyt oman saunamökin harjalle. Nämä siis ovat kylmän valkoiset valot. Näitä valoja löytyy varmasti jokaisen marketin hyllyltä. Syysvouhotuksissani olen myös pallottanut pihan runkopajut - tästä Instagramiin  kuvia jo laittelinkin. Runkopajun latvan leikkelin melko lyhyeksi ennen pallon rakennusta. Katiskaverkosta taivuteltu pallo syntyy hetkessä. Se taivutellaan sopivaan muotoon latvuksen päälle. Reikiin työnnetään havuista leikattuja oksia, jotka kestävät hyvänä koko talven ajan. Tsadaa - runkopajut on maastoutettu syyspuutarhan havupuiksi ;).
 
Nyt singahdan pihahommiin - toivottavasti en kietoudu itse valojohtojeni sekaan ;)
Ilona

7 kommenttia:

 1. Kaunista ja niin tunnelmallista! Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomailua!

  VastaaPoista
 2. Oi miten nätit nuo valot <3 Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja - tekisi mieli ripustella köynnöksiä jokaisen rakennuksen harjalle - täytyy yrittää hillitä, ettei mene yli ;)

   Poista
 3. minultakin löytyy parit sinertävänvalkoiset valot.täällä etelässä,jossa ei ole ikinä enää lunta,ne näyttävät turhan kovilta.Kuin telkkarin valolta.sinulla nekin näyttävät kauniilta!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muuten olla, että on jossain ympäristössä liian kirkkaatkin - hyvä kommentti. Täällä sysimetsässä ei tullut ajateltua siltä kantilta valoja.

   Poista
 4. Minä pidän lämpimistä valoista, mutta lumettomana tai vähälumisena talvena kylmät valot tuovat kaivattua talven kylmyyden tunnetta pihaan. Meiltä löytyy molempia :)
  Ja kiitos ihanasta blogista ja ennen kaikkea ihanista kuvista!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!