21. helmikuuta 2016

Ihanan edulliset sisustusvinkit
Nyt oli tultava vinkkailemaan teille kodin edullisista piristeistä. Eksyin eilen Jyskiin -  ;). Perhos- ja sulkatyynyjen tarjoushyllyn ohi ei vain pystynyt kaartamaan - lopputulema löytyy meidän sohvalta. Ruudulliset tyynynpäälliset poimin perhostyynyn pariksi Tokmannilta - niiden 3 e hinta ei päätä huimaa. Perhospeite löysi paikkansa sohvalta ja sen omakseen rohmusi tietysti meidän sohvaperuna - Neilikka. Ajattelin kuvaavani tyhjää sohvaa, mutta Neilikka sinkoili sinne nukkumaan heti kuullessaan kameran esille kaivamisen. Voin syyttää siitä vain itseäni - olen saattanut kehua punatukkaa sen kelliessä kameran liepeillä.
 
Olen taas rikkonut eiyhtäänuuttatyynyämeilleenää-lupaukseni. Meillä majailevista tyynykasoista saisi hyvin pehmustetun huoneen ;).
 
Nähdään siis siellä Jyskin lipeillä ;)
Ilona

13 kommenttia:

 1. Voiko tyynyjä olla liikaa? No meidän äitillä kyllä vähän on mennyt överiksi, meni viisi minuuttia siivota pieneltä sohvalta tyynyt sellaiseen asentoon, että itse mahduin sohvalle istumaan. Tuossa teidän sohvalla on siis selkeästi vielä tilaa lisätyynyillä.
  Ihana tuo teidän Neilikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voin kuvitella tilanteen - siis minulla ei ole mitään huolta;). Vaikka Neilikka nukkuisi ihan jossain muualla sen on päästävä kuvaan hyristelemään :)

   Poista
 2. meidän poika on töis jyskissä :) tarttiskohan tilata perhostyynyt…saa niistä viel hippasen lisää alea..hih..tykkää taas kun mamma haluaa lisää tyynyjä :D

  VastaaPoista
 3. Tyynyjä ei voi ikinä olla liikaa! Minä kierrätän kulahtaneet tyynyt puutrhassa ja molemmilla terasseilla tuolinpäällisinä suvella eli ne käytetään ihan loppuun.

  Tuossa sun sisustuksessa onnyt kaksi jutskaa, joita kaipaan: Toisen nimi alkaa N:llä ja toinen on tuo nahkasohva. 30 vuotta upeaa, tyyristä kangassovhaa on saanut meidät uskomaan, että meidän onhankittava divaanikulmanahkasohva (chic!). Sun väri on melkein se, mihin tähtään, aavistus leijonaa vielä mukaan, ei kun siis N:n väriä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin Leena saavani sinusta kohtalotoverin. Kesää täällä suunnittelin, tarvitaanhan niitä tyynyjä kuistille;).

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juuri mietin, pitääkö vielä hakea toinen perhonen ja sulkatyynykin ;)

   Poista
 5. Suloinen Neilikka, kivan peiton olit hänelle löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neilikka on kyllä sellainen peiton valtaaja, ettei paremmasta väliä;)

   Poista
 6. Ihanat tyynyt! Joskus, kyllä vois olla myynnissä lisäksi pelkkiä tyynyliinoja, kun noita tyynyjä on kyllä melkoisesti:)

  VastaaPoista
 7. Samoja perhostyynyjä pyörittelin minäkin viimeviikolla Jyskissä, mutta sinne jäivät vielä!

  VastaaPoista
 8. Minä käyn tosi harvoin Jyskissä. Viimeisestä kerrasta lienee 3 vuotta. Tämä oli hyvä muistutus, että siellä voisi joskus käydä kurkkaamassa.
  Ihana peitto ja suloiset sulkatyynyt! Mainioita ostoksia.
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!